Έρχεται στο Θερμαϊκό σήμερα (στις 9 πμ θα είναι στο Δημαρχείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υφυπουργός (υπ)Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.
Γράψαμε, και μάλλον είχαμε λανθασμένες πληροφορίες. Η άφιξη του φασισταριού υφυπουργού στο Θερμαϊκό  θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.


Θα εξετάσει (;) το ζήτημα της Ναυτικής Ακαδημίας Μακεδονίας και θα ασχοληθεί με το θέμα των λιμενικών εγκαταστάσεων της θαλάσσιας συγκοινωνίας στο Θερμαϊκό κόλπο.


ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!
Είναι ένα από τα εκλεκτά μέλη της τρικομματικής κυβέρνησης που θα μας σώσει !!!!!


updated: 23:12 - 12/12/2011
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

7 comments:

  1. ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ.... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ. ΑΦΟΥ ΜΠΛΕΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ,ΑΣ ΜΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ,,,,ΑΝ ΨΗΦΙΣΘΟΥΝ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι οι δημοκρατες εδω στο θερμαικο ειστε μαζεμενοι!!!!
    μηπως ειστε φασιστες και δεν το καταλαβατε???
    ο "μπουμπουκος" αν δωσει λυση στο προβλημα της σχολης, να δουμε που θα πατε να κρυφτητε.ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ...
    η ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ «ΛΑΟΪΚΟΥΣ» ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ !

    Σύμφωνα με τον τραγικό καραγκιόζη-υφυπουργό , (θεέ και κύριε, που καταντήσαμε, υφυπουργός ο ....!) , ο αμερικανός νηογνώμων ,ζητά μόνον ως αντάλλαγμα έναντι της (άδολης) δωρεάς προς τη σχολή εμπορικού ναυτικού, την τοποθέτηση μιας πλακέτας . Απλά και μόνον !Εγώ προσωπικά του προτείνω να πάρει αυτός τη δωρεά για τον"ΟΙΚΟ" του , για να μπορεί να μοιράζει δωρεάν τις «ΜΕ ΤΗΝ ΟΚΑ» εκδόσεις του,στους "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" αναγνώστες του (που δεν είναι και λίγοι στη περιοχή μας!). Τη δε πλακέτα μπορεί να την κρεμάσει με αλυσίδα στο λαιμό του ενισχύοντας το βιογραφικό του ως υφυπουργού ,όταν βγεί στη γύρα για να ληστέψει ψηφουλάκια , όοοοταν γίνουν εκλογές !
    Εδώ στη Μηχανιώνα δε θέλουμε βάσεις και ορμητήρια του αμερικάνικου ….φιλανθρωπισμού !
    σ.π.
    μηχανιώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ.....ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΥ...ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...)ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΤΟΥ,,ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ..ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.,,,Τελικα υπαρχουν τοσο αφελεις ακομα που περιμενουν λυσεις? σε τι κοσμο ζουν θεεμου?? ΤΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΕΙΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ? Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΤΟΠΙΣΤΕΙ....Ο ΒΛΑΚΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΜΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο βλακας που το παιζει αριστερος να δεις τι επικυνδυνος ειναι ΚΑΡΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ОЛУ ШЛЬЫ ЛЫНР ОГТ ΛΙΜΕΝΙΚΟ..KKJHY
    SKATA STO KEFALI УИЕК ЬУОГ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.