Στο δρόμο για το 1ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ του Δήμου Θερμαϊκού και το Λύκειο Μηχανιώνας. Πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία το εσωτερικό προκριματικό τουρνουά του για να αναδείξει τη δεκάδα των καλύτερων σκακιστών από τους μαθητές του που θα αποτελέσουν την ομάδα που θα πάρει μέρος στο 1ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ που θα γίνει στο 1ο Γυμνάσιο Περαίας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.


Συμμετείχαν 26 μαθητές της Α' και Β' τάξης, οι οποίοι διαγωνίσθηκαν με ενθουσιασμό και επέδειξαν αγωνιστική άμιλλα, σε ένα περιβάλλον κόσμιο, ήσυχο και ιδιαίτερα  πολιτισμένο (άλλωστε στο σκάκι που είναι ένα πνευματικό άθλημα είναι αυτονόητα). Στους μαθητές μίλησε ο Λυκειάρχης κ. Μπαλασάς τονίζοντας τον διαπαιδαγωγικό ρόλο του σκακιού. 












Στη διοργάνωση της σημερινής σκακιστικής γιορτής συνέδραμαν τόσο ο καθηγητής του Λυκείου κ. Απόστολος  Αλχαζίδης, εκμέρους του Συλλόγου γονέων ο κ. Παπαδόπουλος    και φυσικά η πανταχού παρούσα διοργανώτρια ομάδα εθελοντών γονέων του 1ου Γυμνασίου Περαίας με επικεφαλής την κ. Χατζηθεοδώρου. Την τεχνική οργάνωση, αλλά και την διαιτησία   του τουρνουά, όπως και του τελικού πρωταθλήματος παρέχει ο έφορος του Σκακιστικού Ομίλου Θερμαϊκού "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" κ. Ιβάνοβιτς. 
Η τελική κατάταξη που ανέδειξε την τελική ενδεκάδα είναι:




Ακτιβιστής


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.