Συνεδριάζει αύριο στις 9.30 πμ το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδενόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας, για να εκτιμήσει τη μέχρι τώρα διαμορφωθείσα κατάσταση στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή για τους γονείς, η παρουσία των οποίων θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους κάποια μέλη του ΔΣ τις προθέσεις τους και να απαντήσουν γιατί τόσον καιρό δεν υλοποιούν τις αποφάσεις της γενικής Συνέλευσης.


Μήπως κάποιοι κρύβονται πίσω απ' τις θεσμικές τους θέσεις χρησιμοποιώντας τες για να μπλοκάρουν οποιαδήποτε πίεση θα μπορούσε να ασκηθεί για την απομάκρυνση των κεραιών ;


Απ' ό,τι μαθαίνουμε σήμερα το πρωί αναρτήθηκαν ανακοινώσεις  καλώντας τους γονείς, που έτσι κι αλλιώς ήταν στο σχολείο λόγω ελέγχων, να παρακολουθήσουν την αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ. Κάποιοι όμως (από το ΔΣ ;) έσκισαν τις ανακοινώσεις.


Γι' αυτό η παρουσία όλων αύριο είναι επιβεβλημένη.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.