Είχαμε ακούσει πως ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ετοιμαζόταν να επανέλθει (είναι πρώτος επιλαχών ) στο Δημοτικό Συμβούλιο, προσβλέποντας στην παραίτηση του κ. Θέμη Ασθενίδη. Μάλιστα κάποιοι (άσπονδοι φίλοι του μάλλον ;)  μας άφηναν να φανταζόμαστε ότι θα επανέλθει και στη θέση του Προέδρου του ΔΣ. 
Σε δε ερωτήσεις μας για το πως μπορεί να γίνει αυτό, μας παρέπεμπαν στις διαταραγμένη ενότητα της παράταξης Αλεξανδρή ( που θέλει - εκτός των άλλων -  τον κ. Στεφανίδη να μη διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τον επικεφαλής του συνδυασμού ).

Φροντίσαμε να έχουμε την άποψη του κ. Ασθενίδη (που η ευθύτητα και η ανυπόκριτη μαχητικότητά του  έναντι  συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης μάλλον λείπει από τις τελευταίες συνεδριάσεις), ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται στις ΗΠΑ. Μας άφησε να καταλάβουμε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, πολύ δε περισσότερο αφού αν το κάνει θα παραδώσει τη θέση σε κάποιον που του φέρθηκε με  τέτοιο αντισυναδελφικό τρόπο που δεν θα μπορούσε να συγχωρήσει. Πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να "σβήσει" από τη μνήμη του,  την επίθεση Πεντούση με το μότο του "έχω έννομο συμφέρον".

Εκτός όμως από τα δυσάρεστα για τον φίλο κ. Πεντούση, μάθαμε ότι ο Θέμης είχε  συναντήσεις στην Αμερική με πολύ  σημαντικά πολιτικά πρόσωπα (δικά μας και όχι αλλότρια). Λέτε να επιστρέψει με αναβαθμισμένες φιλίες και ρόλους; Ίδωμεν!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.