Το προκριματικό - εσωτερικό τουρνουά του 2ου Λυκείου Περαίας έγινε χθες. Είκοσι μαθητές έλαβαν μέρος αναδεικνύοντας τη δεκάδα που θα εκπροσωπήσει το σχολείο στο 1ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, που θα  διεξαχθεί στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Περαίας.
Είχαμε πολύ όμορφα και δυνατά παιχνίδια και μάλιστα στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν δύο κορίτσια!


Πολύτιμος οικοδεσπότης η γυμνάστρια του Λυκείου κ. Μαρία Πούλια και σταθεροί συμπαραστάτες της διοργάνωσης οι πανταχού παρόντες γονείς του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Περαίας.
Η τελική κατάταξη και η πρώτη δεκάδα:




Ακτιβιστής


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. e3airetiki ekdilwsi tin opoia 8a prospa8isoume na min paraleipsoume...wstoso den katafera na vrw pou8ena tin wra enar3is tis diorganwsis, i estw ena tilefwno epikoinwnias gia na boresoume na dilwsoume symmetoxi me tin omada mas(3o GEL kalamarias). ean einai dynaton, ligi voi8eia parakalw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.