Κορυφώθηκε με τη σημερινή διοργάνωση το 1ο ομαδικό σκακιστικό πρωτάθλημα Γυμνασίων και Λυκείων του Θερμαϊκού. Οι 90 καλύτερες σκακιστές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διεκδίκησαν με ενθουσιασμό και πείσμα τη διάκριση και τα κύπελλα που αθλοθέτησε το αθλητικό τμήμα της ΔΗΠΠΑΚΥΘ.
Ήταν μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων Δήμου Θερμαϊκού, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών γονέων του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου (Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στις  κυρίες: Αθηνά Σακελλαρίδη, Αφροδίτη Παπούλη, Ειρήνη Μπαλιδάκη, Τζένη Κηπουρού, Ελένη Ταρσούνα, Κλεοπάτρα, και φυσικά στην κ. Χατζηθεοδώρου), και την τεχνική και οργανωτική συνδρομή του Σκακιστικού Ομίλου Θερμαϊκού "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ".
Το τουρνουά, που παρακολούθησε  πλήθος γονέων και μαθητών, πραγματοποιήθηκε σε 5 γύρους για τα Γυμνάσια και 3 γύρους για τα Λύκεια με χρόνο 15 λεπτών ανά παίκτη. Οι ομάδες ήταν 10μελείς και σε κάθε γύρο το κάθε σχολείο εκπροσωπούσε 6μελής σύνθεση.


Η πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου Λυκείου Περαίας
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Βασιλειάδης τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που παίζει στην ωρίμανση των μαθητών το πνευματικό αυτό άθλημα. Τις απονομές στις πρωτεύσαντες ομάδες έκαναν οι: Η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Θερμαϊκού κ. Άννη Βουλγαράκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου κ. Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου, ο κ. Παναγιώτης Τροκάνας (που από τη θέση του συνέδραμε ουσιαστικά στη διοργάνωση), ο κ. Γιάννης Τσακμάκας (Πρόεδρος της ΔΗΠΠΑΚΥΘ), ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου κ. Στράντζαλης, ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου της Φιλοξενίας κ. Μάγγος, ο ταμίας της Ένωσης Γονέων κ. Κλουρής Θεογνώστης και ο υπεύθυνος διοργάνωσης και διαιτησίας των αγώνων κ. Ιβάνοβιτς Χρήστος.


Η πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου Γυμνασίου Περαίας
Εκφράστηκε δε, από πολλούς παριστάμενους, η ευχή ανάλογη εκδήλωση να γίνει και για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Θερμαϊκού.


Πρώτευσε στα Γυμνάσια το 1ο Γυμνάσιο Περαίας και στα Λύκεια το 2ο Λύκειο Περαίας


Η τελική κατάταξη των Γυμνασίων είναι:



Η κατάταξη των Λυκείων:


Η ατομική αξιολόγηση των παικτών των Γυμνασίων:




Η ατομική αξιολόγηση των παικτών των Λυκείων:


















Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.