της Ευστρατιας  Σουραβλα

Σε όσους μίλησαν για "ακρότητες" σχετικά με την αυθόρμητη είσοδο του κόσμου την ώρα που συνεδρίαζε το Δημοτικό συμβούλιο, θέλω να τους τονίσω τα εξής:

Ακρότητα κύριοι,είναι να μην έχεις να δώσεις γάλα στο παιδί σου και να λιποθυμά στο σχολείο.

-Να σε ληστεύει το κράτος και αν αδυνατείς η αρνείσαι να πληρώσεις τα παράνομα χαράτσια του ,που ανάγουν σε εποχή κοστσαμπάσηδων να μένεις χωρίς ρεύμα ,δηλαδή χωρίς θέρμανση,χωρίς φώς,χωρίς ψυγείο, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία σου και της οικογενείας σου.


-Να μη σε σέβονται οι "εκλεγμένοι" και να σε αντιμετωπίζουν ως πληβεία μάζα,τονίζοντας με έπαρση πως "εξελέγησαν ",αλλά ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ" ποιός " και "γιατί "τους εξέλεξε ώστε για να ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ και να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον λαό και όχι να γίνονται φερέφωνα και όργανα της κάθε εξουσίας που καταλύει τους ΝΟΜΟΥΣ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της πατρίδος,πίνει το αίμα του λαού και τον ξεπουλά στο σκλαβοπάζαρο των τοκογλύφων .


-Ακρότητα είναι να σε μαστίζει η ανεργία ,γιατί άλλοι το θέλησαν.

-Να πηγαίνουν τα ληστευμένα χρήματά σου στις τσέπες των τοκογλύφων κι εσύ να περιμένεις να κλείσουν οι λαικές για να μαζέψεις τα σκουπίδια.

-Να σε εκβιάζει η κατοχική εξουσία πως αν δεν πληρώσεις το χαράτσι θα σου στερήσουν το μεγάλο κοινωνικό αγαθό ,το ρεύμα σήμερα,το νερό ίσως αύριο.

-Να ξεπουλούν την ζωή σου και την πατρίδα σου και να σε εκβιάζουν ως στυγνοί εγκληματίες.


ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ,σε περίπτωση καταλύσεώς του ,υποχρεώνει τον λαό να το υπερασπίσει ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,δηλαδη ,συνειγορεί στην κάθε ακρότητα από τον λαό προκειμένου να μην καταλυθούν τα δικαιώματα του .Και ακρότητες ακόμα δεν είδαμε.


ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ και μαζί του παρασύρει και τον λαό που δεν έφταιξε σε τίποτα,τον λαό που δεν κερδοσκόπησε σε πολιτικά παιχνίδια,τον λαό που σας επέλεξε για να τον εκπροσωπήσετε και όχι για να κορδώνεστε και να κοιτάτε αφ'υψηλού,μέχρι τις επόμενες εκλογές όπου θα ξαναθυμηθείτε την καλημέρα!


ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.Καιρός να τελειώσουν και ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ αν θέλετε να υπάρχει η Ελλάδα για να υπάρχετε κι εσείς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.