Τζάμπα μάγκας = ανίκανος άντρας... Που το παίζει μάγκας αλλά δειλιάζει στην πρώτη δυσκολία...
Σήμερα στο Δημοτικό συμβόυλιο και ενώ οι πολίτες ήταν εξαγριωμένοι με την όλη κατάσταση και βλέποντας τους δημοτικούς συμβούλους να προσπαθούν να ακολουθήσουν την συνταγή του Δημάρχου (δηλαδή να αποποιηθούν της έκδοσης ψηφίσματος κατα του χαρατσίου) έλαβε τον λόγο ο αντιδήμαρχος κος Κούτουκας, ο οποίος αφού επαίνεσε κατα απαράδεκτο τρόπο τον εαυτό του ως λογιστή απεκάλεσε τους πολίτες του δήμου ανίκανους και δειλούς χαρακτηρίζοντας τους ¨ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ¨!



Κύριε Κούτουκα μάλλον θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη απο τους πολίτες για αυτή σας την συμπεριφορά. Είναι τζάμπα μάγκες αυτοί που αγωνίζονται ενάντια στον απαράδεκτο και αντισυνταγματικό νόμο του χαρατσίου μέσω της ΔΕΗ? είναι τζάμπα μάγκες αυτοί που τους επιβάλατε αύξηση 24% στα δημοτικά τέλη με την πρόφαση ότι θα λυσετε το πρόβλημα των σκουπιδιών οριστικά? και αντ αυτού σήμερα ενώπιον των πολιτών ομολογήσατε ότι η αύξηση των δημοτικών τελών έγινε για να καλυφθούν τα ελλείμματα, ενώ τα σκουπίδια συνεχίζουν να μας πνίγουν μετά από τόσο καιρό? δεν μπορώ να καταλάβω τι σημάινει είστε καλός λογιστής.! Ξέρετε δηλαδή να μαγειρεύεται καλα τους λογαριασμούς? συγχαρητήρια τότε αλλα μάλλον είστε καλός μάγειρας και όχι λογιστής. Μην εμπαιζετε με τον πόνο των ανθρώπων που αγωνιούν γιατο μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους γιατι αγωνίζονται και για τα δικά σας παιδιά! Δεν είναι ούτε τζάμπα μάγκες ούτε δειλοί ούτε το έβαλαν στα πόδια. ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΈΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ! Οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη απο τους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού! Και όπως έιπε ο φίλος μου ο Χρήστος Ιβανοβιτς ¨ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ¨

Ακτιβιστής: Προσθέτω το αντίστοιχο ηχητικό ντοκουμέντο από τη χθεσινή συνεδρίαση
Ακούστε το και μορφώστε άποψη:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Χρήστο ευχαριστώ για την επισύναψη του ηχητικού σου ρεπορτάζ. Κάποιοι ενώ είναι πολιτικοί νάνοι πιστεύουν οτι με ψεύδη θα γίνουν γίγαντες.

    Κούτουκας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ευρωπαϊκή Πόλη - Θερμαϊκός (απάντηση)

    τρα λα λα
    τρα λα λα
    τι καλά τι καλά
    σκίζει η βάρκα τα νερά!

    Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν κ. Στεφανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.