Η συγκέντρωση της Δευτέρας 14/11/2011 συνιστά μια μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας μας. Πάνω από 550 συμπολίτες μας συμμετείχαν στη συγκέντρωση. Μετά τις τοποθετήσεις εκπροσώπου της Επιτροπής μας, εκπροσώπου του Δημοτικού Συμβουλίου,εκπροσώπου του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ενός παλαίμαχου συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις πολιτών. Το γεγονός κάλυψαν ιστοσελίδες ενημερωτικού περιεχομένου καθώς και η ΕΤ3.


Καλούμε όσους δεν μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν το «χαράτσι» (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) να συμμετάσχουν στην ομαδική κατάθεση εξώδικου προς τη ΔΕΗ ώστε να αποτραπεί η διακοπή της ηλεκτροδότησης. Η διαδικασία αυτή μας εξασφαλίζει προς το παρόν, η κατάσταση αναμένεται να μεταβληθεί υπό την πίεση των αντιδράσεων.


Απαραίτητα δικαιολογητικά:
(α) Απλή φωτοτυπία ταυτότητας
(β) Απλή φωτοτυπία λογαριασμού της ΔΕΗ
(γ) Απλή φωτοτυπία απόδειξης πληρωμής του λογαριασμού μέσω ΑΤΜ (ΠΡΟΣΟΧΗ: πληρώστε το ποσό του λογαριασμού ΕΚΤΟΣ αυτού που αντιστοιχεί στο Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.)
Κατάθεση δικαιολογητικών από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00πμ – 14:00μμ και 19:00μμ – 21:00μμ στο Πολιτιστικό της Θέρμης.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
            2310462158                  6932475530                  6974764956      ,            6974860725      
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.