===HYPERCOMODO:  Ολόκληρη τη Σαββατιάτικη νύχτα και τη προσεχή Κυριακάτικη, γίνεται της ζαρτιέρας στη κρεβατοκάμαρα του Τζέφρι του κλέπτου και γκαγκά, που από μικρός έμαθε στο Άμστερνταμ να παίζει στοιχήματα και πάντα να χάνει, όχι γιατ’ είναι βλαξ, αλλά από διεθνή σοσιαλιστική μεγαλοψυχία!!!
 

 === Παπανδρέου, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης,Μπακογιάννη, Ξυνίδης και άλλα σώματα και πτώματα και ζόμπι πολλά, ένα κουβάρι, με τροχάδην, με λαχανητά και αγκομαχητά στην ανηφόρα!!! «Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας πρέπει να σώσουμε τις ζαρτιέρες μας» δήλωσαν άπαντες οι ιδρωτίλοι και ιδρωτίλες, «να σώσουμε και τη παρτίδα» συμπλήρωσε ο Καρατζαφέρης, που από τότε που δημοσιοποίησε τον έρωτά του με του σιωνιστές ιδιοκτήτες μαύρου χρήματος προς νομιμοποίηση, έχει μουρλαθεί να παίζει στοιχήματα (CDOs), όλα τα αποθεματικά του ΛΑ.Ο.Σ.!!! Αυτός πταίει που όλα τα κόμματα έχουν προεισπράξει τις χρηματοδοτήσεις και της επόμενης περιόδου και η τρόϊκα δεν ξέρει τίποτα!!! Μιλάμε για πολύ μυστικό μασόνικο!!! Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα ο εβραιοφάνης Άδωνις με τα άχρηστα Ελληνικά του, βγαίνει και διορθώνει τον πρόεδρο Καρατζαφέρη, πως όπου στον λόγο του υπάρχει η λέξη «παρτίδα», είναι αυτονόητο ότι για καθαρά πατριωτικούς λόγους του μεγάλου Ισραήλ, εννοείται η αντιστοίχηση με τη λέξη «πατρίδα»!!!!… Είπα κι’ εγώ και τρόμαξα, είναι δυνατόν ένας που νομιμοποιεί το αδέσποτο μαύρο χρήμα, να μη ξέρει τη λέει και να τίθεται υπό αμφισβήτηση η πατριδοκαπηλία του???…

 === Εν το μεταξύ, η μετανοούσα Καϊλή και Εύα, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ζητά να μη σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής καλτσοδέτας χωρίς τη δική της συμμετοχή, διότι ως λέγει, οι εμφανισθείσες καλτσοδέτες μετά το κάρφωμα Ξυνίδη, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά αισχρές απομιμήσεις από καλτσοδέτες που έχει φορέσει κατά καιρούς, μέσα και έξω από τη κρεβατοκάμαρά της!!!
Κι’ ο Σαμαράς??? Όλοι αναρωτιούνται τι κάνουν οι καλτσοδέτες του αρχηγού της μείζονος απαξιωματικής αντιπολίτευσης. Ξέρουμε από τους κοριούς μας, ότι ο Άντονι επιδίδεται σε αδιάκοπο μπανιστήρι από τη κλειδαρότρυπα και κάνει πάντα το αντίθετο απ’ ότι βλέπει ότι κάνει ο Καρατζαφέρης, που λύσσαξε να του κατεβάσει τις καλτσοδέτες κάτω απ’ το 20% για να γίνει πρωθυπουργός εθνικής καλτσοδέτας πριν απ’ αυτόν!!! Ο Άντονι που ξέρει τι διαόλου καλτσοδέτα είναι ο Καρατζαφέρης, δεν εμφανίζει τις γνήσιες καλτσοδέτες που αγόρασε από τη Καϊλή και αποκρύπτει όσον είναι δυνατό, ακόμα και τις ζαρτιέρες του.

Κλείνω με την απόρρητη πληροφορία, ότι 19 φορές την ημέρα, η Μέϊρκελ προειδοποιεί, ότι σε λίγες μέρες  αν κάποιος γκαγκάς δεν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, θα ακυρωθούν όλες οι καλτσοδέτες και οι ζαρτιέρες Ελληνικής κατασκευής και προελεύσεως και θα εξοβελισθούν εκτός παρθενικής Ευρωζώνης!!!….

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.