(Παπαδήμος..Τριμερής,Μπίλντερμπεργκ,Γκόλμαν Σάκς,Καμμπάλλα,ιλλουμινάτι,σαιεντολογία,…)

  Αισιόδοξος εμφανίσθηκε ο νέος πρωθυπουργός (του παλαιού μη εισέτι αποχωρήσαντος) ..Όμως τα τεκταινόμενα ,οι πληροφορίες  προέλευσής του κι ιδίως όσα έχουν να κάνουν με το ευρώ δεν είναι καθόλου αισιόδοξα..
   Αν θέλαμε να καθησυχάσουμε ως λαός θα έπρεπε να είχαμε μια κάποια διαβεβαίωση πως ο σωτήριος προορισμός αυτής της κυβέρνησης θα ήταν και προς την μεριά του χειμαζόμενου λαού που πλήττεται από συνεχείς φορολογίες..Κάθε μερα μαθαίνουμε αρνητικά στοιχεία ..κανείς δεν ξέρει τι θαλλάξει ο σημερινός ..Φανούρης που κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε κι ο οποίος είναι ακόμα ένας άνθρωπος του συστήματος του χρηματοπιστωτικού ,των Τραπεζών ,της Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς ,της Γκόλμαν Σάκς και πολλών άλλων κέντρων,κύκλων που μας έφθασαν εδώ που είμαστε και μας πάνε ακόμα μακρύτερα.



   Να το πούμε καθαρά:Το σχέδιο που εφαρμόζεται πίσω από την στημένη οικονομική κρίση και οικονομικό πόλεμο είναι σιωνιστικό (χουντικό) με σκοπό να υποκαταστήσει τις παραδοσιακές αξίες που επιτρέπουν τους λαούς να επιβιώνουν και να προοδεύουν..Η υποκατάσταση των παραδοσιακών αξιών έγινε στην χώρα μας με την ένταξή μας στο ευρώ και με τον τρόπο που έγινε..Με ψευδή στοιχεία,με στήριγμα από δάνεια για να μην αντιληφθή ο λαός τον πληθωριστικό του χαρακτήρα..
  Παράλληλα προωθείται από χρόνια ένα φασιστικό  σχέδιο θανάτου(κρυφών δολοφονιών Ελλήνων),  «κάψιμο» βιβλίων,κλπ κλπ
  Με την ένταξή μας στην ΕΕ που φυσικά δεν ηταν σαφής από την αρχή ο αρνητικός της χαρακτήρας παραδίνουμε τμηματικά την εξουσία στους ξένους..Στα οικονομικά αφεντικά όπως οι Τράπεζες,οι κερδοσκόποι,η ΕΕ ,το ΔΝΤ οι οποίοι από τούδε θα καθορίζουν την πορεία μας..
  Όπως έχουμε ήδη πη το σχέδιο είναι ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ,σημαίνει παράδοση(βιασμό) από ξένη αρχή με αντάλλαγμα χρήματα(πακέτα).(Ζοχάρ είναι εβραική λέξη αφορά την Καμπάλλα  και σημαίνει ΜΗΝΜΟΝΙΟ).Ετσι η υπερχρέωση αυξάνει συνεχώς,δεν αποπληρώνεται ποτέ   το χρέος και δημιουργεί κλίμα θανάτου του λαού και της χώρας..Ισχυροί παράγοντες θα υποκαταστήσουν την εξουσία με διαμερισμό ανάμεσά τους και θα συγκυβερνούν ..Έτσι θα δημιουργηθή ο οικονομικός οικουμενισμός(μηδενισμός=φτώχεια)..Θα παίρνουμε πακέτα θα δίνουμε επικυριαρχία σε αφεντικά (γκαουλάιντερς)..Ανάπτυξη δεν θα υπάρχει αλλά μόνο φόροι..Αν υπάρξει ανάπτυξη θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε γι αυτό την καταργούν ..
  Για να ικανοποιήσουμε τα αφεντικά έγινε όλη αυτή η αναστάτωση..Έτσι βγάζουν τον Γιώργο Παπανδρέου για να βάλουν οικονομικούς αχυράνθρωπους οι οποίοι θα εξυπηρετούν πλέον πιστά κι απόλυτα τα αφεντικά και την ενιαία οικονομική χούντα που κυβερνά διεθνώς..Δεδομένου πως  οι δικοί μας αχυράνθρωποι θα εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα θα παίρνουμε ως..αμοιβή τα πακέτα με τα λεφτά ,τα οποία ποτέ δεν θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του λαού..Θα μας δίνουν κουτσουρεμένους μισθούς και συντάξεις και θα μας κρατούν σε συνεχή οικονομική ομηρία κι εξάρτηση..
   Διαμορφώνεται ήδη μια  συνομοταξία Φανούρηδων οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν το συστημα αυτό.Μετά την σκιώδη πρωθυπουργία που ακόμη δεν είναι σίγουρη και την «εξασφάλιση» του Βενιζέλου στο νέο σχήμα (αυτός που ευθύνεται για την πλήρη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής των τελευταίων μηνών) οι Φανούρηδες προσέρχονται να προσκυνήσουν την Νέα Τάξη την οποία δυστυχώς εξυπηρετεί ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας,ουσιαστικά ΑΠΩΝ από την εξουσία,αόρατος πλην βολικός για κάθε αχυράνθρωπο..Μετά το προσκύνημα του αυτοδιοριζόμενου Καρατζαφέρη ακολούθησε η πρσέλευση των τεσσάρων της ΝΔ που περιέργως δείχνουν πάλι Μπίλντεμπεργκ..
   Ποιος όλο αυτό τον καιρό είχε στο νου του πως θα άλλαζε η οικονομική κρίση προς το καλύτερο αν γινόταν αντιπρόεδρος ή υπουργός ο κ. Αβραμόπουλος.Και πως είναι δυνατό να αλλάξει η οικονομική κρίση στο καλύτερο επειδή ο Βορίδης αναφερόμενος κι ως ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ θα πάρει υπουργείο;
  Με λίγα λόγια η κρίση δημιουργήθηκε τεχνηέντως από διεθνή κι εγχώρια λαμογια που ροκάνιζαν τα πακέτα της ΕΕ,δημιούργησαν στο λαό την ψυχολογία :πάρε ένα πακέτο ,ρίξε τις ντομάτες στη χωματερή κλπ και τώρα λένε πως δεν έχουμε παραγωγή ή ανάπτυξη όταν οι ίδιοι έστειλαν επιχειρήσεις σε Σκόπια και σε Βουλγαρία..
   Το όνειρο μιας καλής ΕΕ που όλα θα ήσαν καλύτερα από καιρό κατέπεσε ..Δεν ήταν δύσκολο..Οι νέοι  Φύρερ προχωρούν κι εξαπλώνονται διεθνώς μέσω της οικονομίας..
   Αφού λοιπόν συμπληρώσουν το μωσαικό της  διαπλοκής θα εξασφαλίσουν την  διάλυση των δύο μεγάλων κομμάτων ..Πάνω σε μη μυημένους βουλευτές προσπαθεί η Νέα Τάξη να βασίσει τη αυτοκρατορία της επικυριαρχίας της..Οι αποφάσεις τους θα πέρνονται άμεσα ..Θα είναι πάντα προς το ΝΑΙ και θα εξασφαλίσει την επιβίωση..
   Όπως ήδη λένε ορισμένοι οι εκλογές πιθανότατα να μην χρειάζονται..Θα απομακρύνονται συνεχώς λόγω ..εμφανιζομένων κινδύνων..Ο βιασμός της  χώρας μας θα είναι εξασφαλισμένος..
   Για λόγους εθνικούς και πατριωτικούς θα επιχειρείται να κυριαρχήσει η μια άποψη ..Ένα σοβιέτ ,μια μονοκομματική εξουσία που θα αποβλέπει στην επικράτηση.,μια χούντα...Αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι το ΚΚΕ αλλά όταν βγαίνει να φωνάζει θα του λένε δημοκρατικότατα..Ας ερχόσουν κι εσύ στην κυβέρνηση..Δεν θα υπήρχε τότε καμμία διαφορετική άποψη..
   Τα όσα βλέπουμε να διαμορφώνονται δεν αποβλέπουν σε βελτίωση της οικονομικής κρίσης που πλήττει τον λαό αλλά στην ισοπέδωση της δημοκρατίας και των κομμάτων..
  Καλούμε τους βουλευτές να μην παγιδευτούν στα εξουσιαστικά σχέδια των Λεσχών,των μασόνων και των αλλων ομάδων που θέλουν να δημιουργήσουν αυτοσχέδια εξουσία ..
  Ήδη ο τρόπος διαμόρφωσης κυβέρνησης δεν είναι συνταγματικός και δημοκρατικός..Όλη η επιχείρηση είναι πραξικοπηματική..
  Καλούμε από τους Γερμανούς να μας δόσουν τους αγνοούμενους που υποβάλλουν σε πειράματα σε κάποια στρατόπεδα στην Τουρκία και συγκεκριμένα κοντά στην πόλη ΒΑΝ όπου συχνά γίνεται σεισμός για να καταστρέψουν ίσως τα σταρτόπεδα;
  Καλούμε τους Γερμανούς να μας δόσουν τις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ..
   Η κυβέρνηση σωτηρίας κι εθνικής παράδοσης σε αφεντικά νέο-φασισμού είναι η εφαρμογή ενός σχεδίου ΑΝΑΝ για την Ελλάδα.Σχέδιο που μετά βδελυγμίας καταδίκαζαν οι Καρατζαφεραίοι και οι Νεοδημοκράτες υπερπατριώτες..
   Δεν στηρίζουμε αυτό  το Φανουρόσογο,της δήθεν σωτηρίας ενώ θα μας βάλει σε χρόνια αιχμαλωσία οικονομική,πνευματική,εθνική για να διαμορφώσει την κοινωνία των παιδιών του σωλήνα..Που είχαν προαναγγείλλει πνευματικοί μα ςάνθρωποι όπως ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΛΩΡΙΤΗΣ,και ταγοί όπως ο αείμνηστος ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ που οι ίδιοι σημερινοί φανούρηδες τον προσκυνούσαν αλλά και τον σκότωναν!!Γιατί η Νέα Τάξη πραγμάτων είναι εγκληματική,είναι δολοφονική..Γιατί μαζί με τους ανθρώπους επιχειρουν να σκοτώνουν και τις αξίες..
  Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που δεν έχετε ξεπουληθή  φύγετε τώρα αδειάστε τους κι αφήστε τους να… κυβερνήσουν  μόνοι τους ..σε κανένα παιχνιδότοπο όπου ο παλιμπεδισμός τους θα τους επιτρέψει να αυτοσχεδιάζουν
   Γιατί είναι αυτοί  που πάνε να καταλάβουν παράνομα την εξουσία και απαξιώνουν κάθε καλό πολιτικό που πέρασε από την χώρα..Είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να  καταργούν κοινωνικά επιδόματα,εργασιακά επιδόματα,αυτοί που θα διώξουν χιλιάδες δημσοσιους υπαλλήλους με την εγκληματική εφεδρεία..
   Πως είναι δυνατό να ονομάζουν  σωτηρία αυτή την καταστροφή όταν δεν γίνεται ο παραμικρός λόγος για πλήρη αναίρεση του καταστροφικού σχεδίου φτωχοποίησης των πολιτών ;
  Οι Φανούρηδες είναι αχυράνθρωποι και το μόνο που θέλουν είναι να εξυπηρετήσουν  την Μέρκελ και τον Σαρκοζί ..Μια Μέρκελ που ήδη απαξιώνεται και καταρρέει πολιτικά στη χώρα της και θα καταρρεύσει τελειώς όταν αποκαλυφθή πλήρως το σχέδιο εκφασισμού και κλωνοποίησης  ανθρώπων κι αξιών που εξελίσσεται αποκρυφιστικά  ..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ………………………………………………

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟ Η ΑΛΛΟ ΠΑΠΑ!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.