Μπορεί να άργησε περίπου έντεκα μήνες, αλλά η απόφαση του εφετείου δικαιώνει, όπως μαθαίνουμε, τον επικεφαλής της παράταξης Θερμαϊκός - Νέα Πορεία πρώην Δήμαρχο Μηχανιώνας κ. Μαυρομάτη.
Η απόφαση του εφετείου κάνει απόλυτα δεκτή την έφεσή του εναντίον της πρωτόδικης απόφασης, διαγράφοντας τα πρόστιμα των 2.600.000 που είχαν επιβληθεί στο Δήμο Μηχανιώνας εξαιτίας των αυθαίρετων κατασκευών πέργκολων στην οδό Πολυτεχνείου.
Περιχαρής ο Γιάννης Μαυρομάτης δεν διστάζει να δηλώσει πως τα "ξύλινα πόδια", στα οποία στηρίχτηκε όλος ο προεκλογικός αγώνας του αντίπαλου σχηματισμού, ήδη γκρεμίζονται.
Η προίκα της Μηχανιώνας τώρα δίδεται ακέραιη στο νέο Δήμο, όπως τόνιζε προεκλογικά ο κ. Μαυρομάτης. Και πρέπει να δούμε τους πολιτικούς κατηγόρους του, που κατ' επανάληψη μιλούσαν για την "άφαντη" προίκα, τι θα μας πούνε τώρα.


Ως γνωστό με την απόφαση (αναμένουμε να καθαρογραφεί) θα επιστραφούν και τα χρήματα που έχουν παρακρατηθεί από ενοίκια δημοτικών καταστημάτων που δεσμεύτηκαν με την πρωτόδικη απόφαση.
Άρα ο συκοφαντημένος πρώην Δήμαρχος διώχνει πλέον από τα πόδια του το ένα από τα δύο βαρίδια με τα οποία μπήκε στις προηγούμενες εκλογές, και στα οποία αποδίδονται τα αποτελέσματα και η εκλογή του συνδυασμού του αντιπάλου του κ. Γιάννη Αλεξανδρή.


Να σημειώσουμε πως και τα τσαρδάκια αλλά και το Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της Μηχανιώνας έγιναν χωρίς την απαραίτητη πολεοδομική άδεια από τον νυν Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κούτουκα, κατά την δημαρχιακή θητεία του στη Μηχανιώνα.
Τα τσαρδάκια, ως γνωστόν τα "πήρε πάνω του"  ο Μαυρομάτης, απελευθερώνοντας τους καταστηματάρχες από την ευθύνη. Το δε Πάρκο όπως πληροφορηθήκαμε θεωρείται ως αυθαίρετη κατασκευή, με δεδομένο ότι θα πρέπει να χαραχθεί ο αιγιαλός και η παραλιακή ζώνη.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τη λογική οτι η διαγραφή (μέρους νομίζω!) των προστίμων οδηγεί στο «ασφαλές» συμπέρασμα δικαίωσης του πρώην δημάρχου, πραγματικά αδυνατώ να την αντιληφθώ!! Η απόφαση (ας τη δούμε πρώτα ολόκληρη ,καθαρογραμμένη) αφορά στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης και δεν καταργεί τις ευθύνες του πρώην , που με τις ευλογίες του και γνωρίζωμεν διατί (..ψηφουλάκια βρε) οι καταστηματάρχες είχαν μετατρέψει σε καραγκιόζ μπερντέ την παραλιακή, στερώντας μας την απόλαυση μιας βόλτας χωρίς πλαστικουριά και νεον επιγραφές να αναβοσβήνουν!
    Αυτή η τοποθέτηση δε ως «ηρωικής εξόδου» ότι τα τσαρδάκια τα πήρε πάνω του, αν μη τι άλλο προκαλούν γέλιο σε όσους κάτι ξέρουν και έζησαν επί χρόνια (και ζούν ακόμη) στην υπανάπτυξη που έχει υποβληθεί ο τόπος μας, περιβαλλοντολογικά οικονομικά και πολιτιστικά.
    Όχι απλά μεροληπτικός τρόπος δημοσίευσης , αλλά και προκλητικός μιας και αμφισβητείται το πολιτικό μας κριτήριο !(βλέπε:Άρα ο συκοφαντημένος πρώην Δήμαρχος διώχνει πλέον από τα πόδια του το ένα από τα δύο βαρίδια με τα οποία μπήκε στις προηγούμενες εκλογές, και στα οποία αποδίδονται τα αποτελέσματα και η εκλογή του συνδυασμού του αντιπάλου του ) .
    Το γιατί εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω … γνωρίζοντας τον blogger!
    Και δυστυχώς ,η αμέσως επόμενη καταγραφή της «τοποθετήσεως Κούτουκα», την άποψή μου αυτή , διόλου δεν την καταρρίπτει !
    Ειλικρινώς Φιλικά…!
    σ.π.
    μηχανιώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.