Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για τη σημερινή συγκέντρωση πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού ενάντια στο χαράτσι.
Όλα είναι έτοιμα και οι πολίτες, ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης, στέλνουν μηνύματα επιτυχίας της σημερινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας αλλά και ενημέρωσης των τρόπων και μεθόδων με τις οποίες αρνούμαστε να καταβάλουμε ένα αντισυνταγματικό, άδικο, παράνομο και εξοντωτικό  κεφαλικό φόρο.


Η αντίδραση και αγανάκτηση των δημοτών θα εκφραστεί στη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει στο χώρο μπροστά στο ΚΕΠ Ν. Επιβατών στις 7 το απόγευμα.


Θα μιλήσουν και θα δώσουν οδηγίες για τον τρόπο αντίστασης στον εκβιασμό του μέτρου, μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, νομικός σύμβουλος που θα υποδείξει την μεθοδολογία και θα αναλάβει τη νομική κάλυψη αλλά και εκπρόσωπος της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ.


Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από όποιους δημότες θέλουν να πάρουν το λόγο.


ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.