Με αποφασιστικότητα και ταχείς ρυθμούς η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού προχωράει ενημερώνοντας τους πολίτες για την αντισυνταγματικότητα του νόμου για το χαράτσι. Στα πλαίσια της ενημέρωσης, της έντονης διαμαρτυρίας αλλά και της υπόδειξης τρόπων με τους οποίους μπορεί κανείς να αποφύγει την καταβολή του άδικου κεφαλικού φόρου οργανώνεται ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοέμβρη στο χώρο μπροστά στο πρώην Κοινοτικό κατάστημα των Ν. Επιβατών στις 7 το απόγευμα.
Θα γίνει ενημέρωση για τις νομικές ενέργειες που θα προβούμε συλλογικά αλλά και την εξερεύνηση δράσεων αλληλεγγύης με τις οποίες δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί στο σκοτάδι και στο κρύο καμιά οικογένεια του Δήμου μας.
Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και προτάσεις από τους συμμετέχοντες.


Ήδη από σήμερα ξεκίνησε η προβολή της συγκέντρωσης της Τετάρτης από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που μοίρασαν φέιγ βολάν στην λαϊκή αγορά του Μπαξέ και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και ενημέρωσαν την δημοτική αρχή αλλά και τους εργαζόμενους στο Δήμο.


Για αύριο έχει προγραμματισθεί επίσκεψη ενημέρωση στην Επανομή και στη Μηχανιώνα, όπου θα μοιραστεί έντυπο υλικό για την εκδήλωση της Τετάρτης.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.