Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή της Κοινωνίας των Πολιτών οι άσχημες καιρικές συνθήκες ευθύνονται για την αναβολή της αυριανής κινητοποίησης. 

Η  ‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ’ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συνδημότες μας καθώς και τους τοπικούς φορείς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση στο κάλεσμά μας. 
Δυστυχώς όμως η έντονη βροχόπτωση καθιστά ανέφικτη την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης εκδήλωσης. Για τους λόγους αυτούς αναγκαζόμαστε να την αναβάλλουμε για ημερομηνία  και ώρα η οποία θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου μας. Μέχρι τότε παροτρύνουμε  τους συνδημότες μας να συνεχίσουμε να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:
-         Ενάντια στα αντιλαϊκά και αναποτελεσματικά μέτρα της κυβέρνησης
-         Ενάντια στη μείωση μισθών και συντάξεων που οδηγούν στην οικονομική και προσωπική μας εξαθλίωση
-         Ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία – στις απολύσεις – και την ανεργία
-         Ενάντια στην λογική του αποφασίζω και διατάζω του Δ.Ν.Τ. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
-         Ενάντια σε οποιοδήποτε χαράτσι που μας επιβάλλει η κυβέρνηση
-         Ενάντια στην εθνική μας υποδούλωση
-         Για μια κοινωνία δικαίου
Η Συντονιστική Επιτροπή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.