Η σπίθα που χρειαζόταν μπήκε σήμερα με τη μεγαλειώδη αντίδραση του λαού στη Θεσσαλονίκη.
Οι πολιτικοί φοβισμένοι από την οργή του λαού αποχώρησαν από την εξέδρα και η παρέλαση ματαιώθηκε. Όπως και σε όλη την Ελλάδα.
Τώρα θα βγουν όλοι οι λαδοπόντικες του πολιτικού συστήματος και θα προσπαθήσουν να στρέψουν ομάδες του κόσμου απέναντι σε άλλες ομάδες.
Είναι αναμενόμενο να προσπαθήσει να γαντζωθεί όλο το πολιτικό σύστημα στις θέσεις του μέσα από τις οποίες οδήγησε σε εξαθλίωση το λαό και τη χώρα στην υποτέλεια.
Η επιχείρηση της καταλασπολόγησης των αγανακτισμένων και εξαθλιωμένων πολιτών έχει ξεκινήσει με την άγρια σπέκουλα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης).


Σε πλήρη δυσαρμινία με το λαϊκό αίσθημα βρίσκεται όχι μόνο η κυβέρνηση της υποταγής αλλά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. "ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΜΩΝ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΠ ΠΡΟΔΩΤΑΙ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΩΜΕΝ ΜΗΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΩΣΙΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΩΣΙΝ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.