Με κεντρικό σύνθημα "Όλοι στους δρόμους" η δημοτική παράταξη "Κοινωνία των Πολιτών" καλεί σε διαδήλωση τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου Θερμαϊκού το Σάββατο 15 του Οκτώβρη, προκειμένου  να ενώσουν τη φωνή τους με αυτή όλων των λαών στα πλαίσια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην επιχειρούμενη φτωχοποίηση των λαών, την απώλεια των κατακτήσεων και διατρανώνοντας τη θέλησή του για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Το δελτίο τύπου που καθορίζει τους στόχους της κινητοποίησης του Σαββάτου, από την "Κοινωνία των Πολιτών":

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ’


Όλοι στους δρόμους!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 ώρα 13:00 στην Περαία μπροστά στα φανάρια του Δημαρχείου.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Κινητοποίησης των Πολιτών κατά των άδικων και καταστροφικών οικονομικών μέτρων που στοχεύουν στην προσβολή της προσωπικότητας μας,
          Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους, τους συλλόγους Γονέων, τις ενώσεις εργαζομένων του Δήμου μας και όλους τους συμπολίτες μας να συστρατευθούμε χωρίς προσωπικές η παραταξιακές σκοπιμότητες και να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στα νέα μέτρα και στην αλαζονεία των πολιτικών. Σ’ όλα αυτά λέμε:

Φτάνει πια!

Όχι στην περαιτέρω μείωση των μισθών και συντάξεων.
Όχι στην συνεχιζόμενη επιβολή άνισων φορολογικών μέτρων.
Όχι στην εφεδρεία.
Όχι στην αύξηση των δημοτικών τελών.
Όχι στη ανασφάλιστη εργασία.
Όχι στο κλείσιμο της σχολής εμπορικού ναυτικού Μηχανιωνας.

Θέλουμε διαύγεια και διαφάνεια των πολιτικών προσώπων και σε τοπικό επίπεδο.

                                                                   Η συντονιστική Επιτροπή.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

12 comments:

  1. Η υποκρισια στο μεγαλειο της!!! Ο Νικος Παρασχου και η παραταξη του ηγουνται μια διαμαρτηρια εναντια στην αυξηση των δημοτικων τελων και τη βαρια φορολογια. Ξεχναει ομως αυτος ο κυριος οτι με τα ιδια του τα χερια ψηφησε τις αυξησεις των δημοτικων τελων και στο τεχνικο προγραμμα και στον προυπολογισμο λιγο ντροπη δν βλαπτει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ Αγνωστο..[ δημοτικο συμβουλο ] πρεπει να γνωριζεται οτι η κοινωνια των πολιτων .ηταν εναντιον στην αυξηση των δημοτικων τελων..Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...ΑΥΤΑ Β.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανώνυμου είναι η συκοφαντία-δειλία και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του.Εμείς στην Κοινωνία των Πολιτών είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επώνυμο.

    Νίκος Παράσχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ!!!,ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ,,ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ,,,ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΚΣ...ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ,(ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,,,........ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ,,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ..ΒΑΒΕΛ..ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΑΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕ ..ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΨΗΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ Χ... ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ,,ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ??ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ??? ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΙΣΟΡΟΠΙΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ??ΤΟΤΕ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ανωνυμο..ανωμυμος αερας κοπανιστος..Προς φιλο γεωργιο..μπορει η αποφαση να ηταν βιαστικη [ κατα την γνωμη μου ].Περιμενω να ορισουμε μια νεα ημερομηνια ..[ μετα απο κανα δυο χρονια ]ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..κατα τα αλλα. ολοι μας περναμε καλα. Για καλυτερο συντονισμο ξεκινα απο τωρα μπροσταρης να ενημερωνεις κοσμο. Καλα ειναι να τα λεμε στα καφε , αλλα θελει ποδια και ψυχη ..θα μπορουσες να πεις και εναν καλο λογο για αυτην την πρωτοβουλια..χε χε χε ΦΙΛΙΚΑ Β.ΦΡΑΓΚΑΛΑΣ..Σημ..το οτι κανενας αλλος συνδιασμος δεν εκανε κατι μεχρι στιγμης μοκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αγώνες δε σταματάνε λόγω κακοκαιρίας. Αλλα που να το ξέρεις εσυ? μια ζωή ησουν απο τους απέναντι.Ακουσον Ακουσον ο άνθρωπος που ειναι απέναντι στους εργαζομένους που δίνουν τον δύσκολο αγώνα τους, θέλει και αγώνες.Θα ξεχάσουμε κι αυτα που ξέρουμε σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Γιώργο,να γνωρίζεις ότι σε έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση διότι είσαι δίκαιος,γράφεις πάντοτε στοχευμένα και πάνω από όλα δεν είσαι αγνώμων.

    Νίκος Παράσχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ,,ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ...ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ...(ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)..ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,,,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,,,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ??,..ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,,,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΙΚΗ....Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ,,,ΦΙΛΕ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΥΠ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ,,Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ,,,ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ,,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ,,,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,,,,ΕΓΩ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ,..ΑΣ ΚΑΝΩ ΜΟΚΟ (ΟΠΩΣ ..ΑΔΕΛΦΙΚΑ.. ΜΟΥ ΛΕΣ.)ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ Θ ΑΦΗΣΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ,ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ,,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΒΟΗΘΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ,,,ΗΡΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,,,ΕΦΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΜΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ,,ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ..ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΙ.(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ)....ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΗΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ,,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ,,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΟΥΡΠΑΝΙΜΠΑΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ενάντια στην επιχειρούμενη φτωχοποίηση των λαών, την απώλεια των κατακτήσεων και τη θέληση για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι κάτι πολύ σοβαρό για να διακωμωδείται. Ευχής έργο θα ήταν να συμμετείχε και το χωριό μας σε κάτι τέτοιο (γιατί όσο έχει αυτές τις νοοτροπίες μόνο χωριό μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς - πολύ απέχουμε από μια σύγχρονη πόλη ...) αλλά δεν το βλέπω στο προσεχείς μέλλον. Όσο ο καθένας βλέπει μόνο τα δικά του συμφέροντα - και αυτά μέσα από θολά γυαλιά - οδεύουμε ολοταχώς προς τα πίσω.

    Αν κάποιος ήθελε πραγματικά να ενημερώσει τον κόσμο για να συμμετάσχει οργανωμένα και μαζικά σε κάτι τόσο σοβαρό θα φρόντιζε να το διοργανώσει από κοινού με όλες τις τοπικές δυνάμεις. Η εξαθλίωση των πολιτών δεν προσφέρετε ως μέσο προβολής ούτε ενός ατόμου ούτε μιας ομάδας. (Μέχρι και ο Μίκης Θεοδωράκης την εκδήλωσή του στην Θεσσαλονίκη την έκανε στην Αριστοτέλους και όχι στον Λευκό Πύργο, για να μην θεωρηθεί ότι εκμεταλλεύεται τους εκεί συγκεντρωμένους αγανακτισμένους).

    Αν λοιπόν ο στόχος ήταν η συγκέντρωση πλήθους κόσμου για την συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο γεγονός, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να γίνει μια συνεννόηση με τις υπόλοιπες ομάδες και τους φορείς του τόπου έτσι, ώστε να φανεί ότι και η δική μας κοινωνία είναι ώριμη και αντιδρά υπεύθυνα σε όσα προσπαθούν αδίκως να επιβάλλουν κάποια συμφέροντα.Το να δημοσιοποιείς ένα δελτίο τρεις μέρες πριν το γεγονός δεν σου δίνει την δυνατότητα να πετύχεις έναν τέτοιο στόχο. Δεν διαφωνώ με το περιεχόμενο αλλά με τον τρόπο. Μόνο όταν έχεις κάνει την προσπάθεια για κοινή δράση και αυτή έχει αποτύχει, καλείς από μόνος σου, ενημερώνοντας τον κόσμο. Και σαφώς ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟΥ όπως φυσικά δεν ακυρώνονται και τα μέτρα λόγο καιρού.....λίγη σοβαρότητα παρακαλώ!!!!

    Όσο για τους "τοπικούς" στόχους της κινητοποίησης....τι θα λέγατε αν ξεκινούσαμε από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου όπου δεν ακούω ούτε να υπάρχουν αξιοσημείωτες αντιρρήσεις σε όσα έρχονται προς ψήφιση πολύ λιγότερο δε να κατατίθενται οι όποιες προτάσεις για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών (βλέπε σκουπίδια για παράδειγμα ή η ποιότητα πόσιμου νερού ή δημοτικά τέλη ή ή ή.....). Δεν άκουσα καμία πρόταση για το πως θα μπορέσουν να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, το πως θα καταφέρουμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη, το πως θα μπορέσει να λειτουργήσει η σχολή εμπορικού ναυτικού...Δεν άκουσα κανέναν να διαμαρτύρεται για τα υπέρογκα ποσά τα οποία αναγράφονται σε όλες αυτές τις πανάκριβες ταμπέλες (τελευταία και φωτιζόμενες...) που διαφημίζουν τα έργα ....200.000 ....1.800.000 .....8 450.000....λες και μετράνε στραγάλια...Δεν άκουσα καμιά διαμαρτυρία για το ποσό που διάβασα σε άρθρο 608.000 ευρώ για την προμελέτη της στατικότητας των κτηρίων της σχολής εμπορικού ναυτικού!!!!! Δηλαδή η μελέτη πόσο θα κοστίσει;;; Και το ίδιο το έργο;;;;; Και το καημένο το γραφείο που ανέλαβε πληρώθηκε λέει μόνο τα μισά και πως θα τελειώσει την μελέτη του...το φτωχό....




    Από τα παραπάνω να ξεκινάτε να αντιδράτε και αφήστε την παγκόσμια αντίδραση σε αυτούς που ξέρουν να την χειρίζονται!!!!




    Και φτάνουμε και στα σχόλια του άρθρου.....λατρεύω τα ανώνυμα σχόλια...αλλά και τα επώνυμα άνευ ουσίας....σε παγκόσμιες αντιδράσεις αγανάκτησις δεν είθισται να καλούν συνδυασμοί -το μυαλό πάει αλλού- αλλά οργανώσεις πολιτών. Αν θελήσει να το στηρίξει κάποιος συνδυασμός θέλει λεπτό χειρισμό και όχι σπασμωδικές κινήσεις τις τελευταίας στιγμής. Το κίνημα δεν φύτρωσε τώρα, άρα υπήρχε άφθονος χρόνος για μια σωστή οργάνωση και ενημέρωση...

    Όσο για το χαιρέκακο ύφος και τα υπονοούμενα των σχολίων...θα προτιμούσα να έβλεπα μερικές έξυπνες προτάσεις πως θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε έμπρακτα τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια ακριβώς λόγο τις "εξυπνάδας" που πουλάει ο κάθε τυχόν και έχει χαντακώσει τον τόπο για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ. [ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟΥ....]ΚΑΙ [ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..].ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ .ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ....ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΡΑΓΚΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υ.Γ Ναι πραγματικα , γνωριζω περιπτωσεις. Κανοντας τραπεζωματα θελουν να δημιουργησουν κολαουζους με υποχρεωσεις....ΔΩΡΙΚΑ...[γνωριζεις ..οι αρχαιοι ελληνες ] και ΦΙΛΙΚΑ..Β. ΦΡΑΓΚΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.