Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τις προσλήψεις που έγιναν στη ΔΕΥΑΘ ( για εργάτες γενικών καθηκόντων) προσλήφθηκαν αξιοκρατικά οκτώ υπάλληλοι.
Από αυτούς μαθαίνουμε ότι οι δύο απασχολούνται αποσπασμένοι σε άλλο φορέα από αυτόν για τις ανάγκες του οποίου  προσελήφθησαν.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι και οι δύο είναι γυναίκες αλλά στο ότι είναι συγγενείς πρώην και νυν δημοτικών αρχόντων που ανήκουν και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με την παράταξη Αλεξανδρή και με τον ίδιο προσωπικά.

Απορούμε όμως που αντιδήμαρχος (όπως μας πληροφορούν) διατηρεί στο γραφείο του,  αποσπασμένη  "υπάλληλο" της ΔΕΥΑΘ. Υπάρχουν διαρροές στην αντιδημαρχία και χρειάζονται έμπειρο προσωπικό ύδρευσης εκεί;


Κάνουμε λάθος Δήμαρχε;


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.