Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Θερμαϊκού με επικεφαλής τη Δημοτική Σύμβουλο Μώραλη Ντίνα στηρίζει τον αγώνα των δημοτικών υπαλλήλων για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών των δήμων. Είναι κάθετα αντίθετη με το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας που στην ουσία πρόκειται για απολύσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα οδηγήσουν να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ποιότητα παροχής των υπηρεσιών στους δημότες.


Για μας η μόνιμη και σταθερή δουλειά αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα.

Καλούμε τους συνδημότες μας να δείξουν συμπαράσταση στων αγώνα των συναδέλφων μας και στους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας.

Η αλληλεγγύη μεταξύ εργαζομένων είναι επιτακτική ανάγκη και όπλο στα χέρια των εργαζομένων για να αντιμετωπίσουν την ανελέητη επίθεση που δέχονται.


Μέσα σε αυτά τα πλαίσια καλούμε τους συνδημότες μας να συσπειρώσουν με την παρουσία τους και τη δράση τους τη δημιουργία Λαϊκής Επιτροπής στο Δήμο μας.
Πρώτη αγωνιστική συνάντηση το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 6.30 μμ στο ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Μηχανιώνας.
Να είμαστε όλοι εκεί.
======================
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Θερμαϊκού με επικεφαλής τη Δημοτική Σύμβουλο Μώραλη Ντίνα στηρίζει τον αγώνα των σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας με έδρα τη Νέα Μηχανιώνα


  • Για αποκλειστικά δωρεάν δημόσια παιδεία
  • Για δικαίωμα στη μόρφωση και στην εργασία

Η αιφνίδια απόφαση του Υπουργού για αναστολή της λειτουργίας της σχολής για ένα μήνα μόνο ερωτήματα δημιουργεί. Λίγες μέρες πριν την έναρξη με ένα δελτίο τύπου γνωστοποιείται η παραπάνω απόφαση λόγω κτιριακών προβλημάτων τα οποία ήταν γνωστό από το 2005.


Ζητάμε την άμεση λύση του προβλήματος με την επισκευή των κτιρίων και την ομαλή λειτουργία της σχολής. 
Τη λύση είναι υποχρεωμένο να τη δώσει το υπουργείο


Ζητάμε την συνέχιση της δωρεάν σίτισης –στέγασης των σπουδαστών και την στήριξη των οικογενειών τους. 
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.