Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας, με γνώμονα:
1.    την τήρηση της καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού και γενικότερα την προάσπιση και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, αλλά και τη διατήρηση της αισθητικής της πόλης,
2.     την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος,
3.     την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων,
4.     την ορθολογική διαχείριση των αστικών απορριμμάτων,
5.     την ευαισθητοποίηση των δημοτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε θέματα καθαριότητας,
θέτει σε δημόσια διαβούλευση τον νέο Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού.
Για τον λόγο αυτό καλεί όλους τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού να θέσουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους σχετικά με το κείμενο – σχέδιο.
Η κατάθεση των παρατηρήσεων – προτάσεων θα γίνεται στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας, οδός Κ. Βάρβαλη 2, Τ.Κ. 57004, Νέα Μηχανιώνα ή στο e-mail: gr.perivallon@thermaikos.gr από τις 22 Σεπτεμβρίου έως και τις 09 Οκτωβρίου 2011.

Μελετήστε το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας, που δημοσιοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο  Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Ανακύκλωσης και Καθαριότητας κ. Κωνσταντίνο Βογιατζή:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.