"Αισιόδοξος" δηλώνει, για την έκβαση της πορείας του αποχετευτικού της Επανομής, ο δήμαρχος του Θερμαϊκού σε φίλα προσκείμενη πρός το έργο; του εφημερίδα, "διάχυτη αισιοδοξία" διακατέχει και τον Λαζαρίδη στη δικιά του εφημερίδα για το ίδιο θέμα.
(φανταστείτε να βγει και το διαδημοτικό έντυπο τι αυτοπροβολή και τι προπαγάνδα έχει να πέσει).

Λες και η απόφαση του ΣτΕ έλυσε ή θα λύσει με μαγικό τρόπο όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη μας - και που της στοίχισαν μια χαμένη δεκαετία (μαζί με την επόμενη πενταετία) - εξ αιτίας των κακών χειρισμών της προηγούμενης διοίκησης και της "μη επίδειξης καλής θελήσεως" (sic) της τωρινής.

Δείτε λοιπόν τι ΘΑ γίνει μέσα σε τρεις μήνες στην Επανομή, σ' έναν πρωτόγνωρο για μας οργασμό παραγωγής έργου :
α. κατασκευή των υπόλοιπων αγωγών (όσοι δρόμοι δεν έχουν σκαφτεί, θα καταστραφούν κι αυτοί).
β. σύνδεση όλων των καταναλωτών με το δίκτυο (εδώ θα πέσει το μεγάλο κλάμα γιατί πρώτον, στις περισσότερα σπίτια δεν υπάρχουν "αναμονές" και δεύτερον όπου είχε πέσει άσφαλτος θα πρέπει να ξαναχαλάσει).
και γ. την σύνδεση του δικτύου με αγωγό που θα πρέπει να φτάσει μέχρι το "καρνάγιο" της Μηχανιώνας. (οι συγκρούσεις των τρακτέρ με τους εκσκαφείς που θα σκάβουν μέσα σε καλλιεργημένες εκτάσεις θα βιντεοσκοπηθούν  και θα κυκλοφορήσουν σε dvd-δώρο για το πρώτο φύλο της εφημερίδας του δήμου).
 
Υ.Γ.1. ο Βολτέρος έλεγε : «Η αισιοδοξία είναι τρέλα, που θέλει να βλέπουμε το καθετί σωστό, κι όταν ακόμα είναι λάθος.»
Υ.Γ.2. μου φαίνεται ότι όλοι για τον Πετραδάκη δουλεύετε. Άλλωστε είναι ο μόνος που πρέπει να είναι αισιόδοξος για το μέλλον (του).
Α, και μη ξεχνάτε : "όταν όλα τ' άλλα αποτύχουν ...πέστε την αλήθεια."

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.