Η εικόνα δεν είναι από παραμελημένο συνοριακό φυλάκιο του Έβρου, ούτε και από κάποια υπηρεσία αλλοδαπών, κάπου στην Αθήνα.
Βρίσκεται στο κέντρο της Μηχανιώνας. Και είναι η κεντρική είσοδος ενός από τα ομορφότερα κτίρια του Δήμου Θερμαϊκού, είναι η Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη. Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες για να πειστείτε:
Είναι ευτυχείς οι Μηχανιωνάρχες του Δημοτικού Συμβουλίου μ' αυτήν την εικόνα;
Χωρίς άλλο σχολιασμό....

==========================================


Μου άρεσε η διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι θα πρέπει να κατεβούν όλα τα πανό, γιατί είναι επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς (αποσπούν την προσοχή τους) ΑΜΕΣΑ.
Αμέσως μετά το ψιλο ... μάζεψε, και επεξήγησε: να κατεβαίνουν μετά από το πρώτο (;) επταήμερο παραμονής τους.
Παρέμβαση Παράσχου: Είναι παράνομο και δεν πρέπει να αναρτώνται καθόλου.
Δήμαρχος: Εννοούσα σε τοποθέτησή τους παράπλευρα με την οδική αρτηρία....

Πάντως Δήμαρχε μου αρέσει η αποφασιστικότητά σου.
Ερώτηση: Σε πόσα τέρμινα θα γίνει η αποκαθήλωση; Η φώτο 2 μέρες μετά την ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

========================================

Θα σας γελάσω, ποιος από τους εισηγητές κανονισμών λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων (μάλλον της ΔΗΚΕΘ) αναφέρθηκε στους σκοπούς και με έμφαση μίλησε για λειτουργία ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Τυχαία βρεθήκαμε μπροστά στο μόνιμα παρκαρισμένο λεωφορείο που παροπλίστηκε το τρέχον έτος και που παλαιότερα εξυπηρετούσε, για κάποιες ώρες της ημέρας, τη μετακίνηση δημοτών στη Μηχανιώνα.
Γιατί δεν λειτουργεί πλέον;
¨
==================================


Η καλύτερη φωτογραφία της ημέρα από το έντυπο Θερμαϊκός-Νέα Πορεία.

Δεν ξανάγινε: Από την εργατικότητα και τον σωστό προγραμματισμό της Αντιδημαρχίας Τεχνικών έργων δε ξέρουν που να πρωτοασφαλτοστρώσουν.  Στη συγκεκριμένη φωτο ρίξαν και άσφαλτο σε ιδιωτικό οικόπεδο; 
Ή ο ιδιώτης διεκδικεί δημοτική οδό;
Αναμένονται απαντήσεις κ. Βογιατζή.

Φωτοπαρατηρητής



  





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.