Με σαφώς λιγότερους συμμετέχοντες από άλλες χρονιές, γιορτάστηκε και φέτος η Γενέθλια μέρα της Περαίας με την παραδοσιακή γιορτή της φασολάδας, στο πάρκο Ανδρομέδα, στην Άνω Περαία.


Οι επετειακές εκδηλώσεις, σαφώς υποβαθμισμένες φέτος, κυρίως εξαιτίας της περικοπής των επιχορηγήσεων των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων που επιβλήθηκε στις Δήμοτικές αρχές όλης της χώρας.

Έτσι ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας, μόνιμος διοργανωτής τα τελευταία 20 χρόνια των εκδηλώσεων μνήμης, ευρισκόμενος σε μια δυσχερή συγκυρία, ματαίωσε την λαμπαδηδρομία αλλά ανέλαβε τη διοργάνωση (όπως πάντα άλλωστε) της Φασολάδας.
Ο καιρός ήταν θαυμάσιος, η διάθεση των δημοτών που προσήλθαν,   γεύτηκαν τους μεζέδες και χόρεψαν, καλή παρά την άσχημη κατάσταση που διερχόμαστε ως έθνος και ως πολίτες της Ελλάδας μας.
Σημειώσαμε τις παρουσίες του Δημάρχου κ. Αλεξανδρή, που απηύθηνε τον καθιερωμένο χαιρετισμό, με κλιμάκιο συμβούλων που απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Στεφανίδη Κυριάκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Λαζαρίδη Γιώργο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ κ. Τροκάνα και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κ. Γιάννη Τσακμάκα.
Παρόντες ακόμη οι  κκ Γιάννης Μαυρομάτης, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ. κ. Παπαμιχαήλ Ειρήνη οι σύμβουλοι κκ Μπαλασάς Θανάσης, Μισαλέμης Ιωσήφ καθώς και η κ Ντίνα Μώραλη.












Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.