• Σύμφωνα με πληροφορίες μας τέσσερις έως πέντε υπάλληλοι του Δήμου προτίθενται να καταθέσουν καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας, καθίζοντας στο σκαμνί την Δημοτική Αρχή για θέματα ανασφάλιστης εργασίας (μαύρη εργασία κατ' άλλους).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ; 
Φυσικά οι δημότες. Κάποιοι παίζουν τα ψηφοθηρικά τους παιχνίδια και τον λογαρισμό θα κληθούν να επωμισθούν οι δημότες;



  • Έντονη είναι η αναστάτωση στους κατοίκους της Αγίας Τριάδας για την επανεμφάνιση της δυσωδίας από τον αγωγό αποχεύτεσης, στην περιοχή του Νηπιαγωγείου και των Κοιμητηρίων.

Βιαστήκαμε φαίνεται να χαρούμε τον περασμένο Ιούνιο, όταν με την ανάρτησή :  Λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα της δυσοσμίας στην Αγία Τριάδα, είχαμε επιβραβεύσει την δημοτική αρχή για τις πιέσεις που ασκήθηκαν και οδήγησαν στην τοποθέτηση των κατάλληλων  φίλτρων που εξάλειψαν τις ανυπόφορες οσμές.
Από τον 15αύγουστο ήδη επανήλθε το πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που δεν συμμερίζεται ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Βογιατζής, οφειλόταν στην απόρριψη φορτίου βυτιοφόρου σε παρακείμενη υποδοχή του αγωγού. Μετά κάποιες μέρες και πάλι υποχώρησε η έντονη δυσοσμία, χωρίς όμως να εξαφανιστεί εντελώς.
Τις τελευταίες μέρες η δυσωδία επανήλθε δριμύτερη, και αυτό είχε σαν συνέπεια να υπάρξει συγκέντρωση γονέων των παιδιών του Νηπιαγωγείου Αγίας Τριάδας.
Σ' αυτήν δηλώθηκε ότι δεν θα πηγαίνουν τα παιδιά τους στον Παιδικό σταθμό - Νηπιαγωγείο, όσο συνεχίζεται η έκκληση των δύσοσμων (και επικίνδυνων για την υγεία των παιδιών) αερίων.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;





  • Αληθεύει κύριοι της Δημοτικής Αρχής ότι αποσπάσθηκε οδηγός απορριματοφόρου (από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας) αναβαθμιζόμενος, και κατέλαβε θέση υπευθύνου (ή προϊσταμένου ;).

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Λέγεται (και συζητείται στην Επανομή) πως είναι έκφραση συγγενικής αλληλεγγύης ή ψηφοθηρικής δραστηριότητας.
Εμείς δεν το πιστεύουμε.





  • Καταγγέλθηκε επώνυμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (μάλιστα αναφέρθηκε και το όνομα) ότι υπάλληλος του Δήμου, χρησιμοποιεί (για ιδιωτική χρήση, ελέχθη) το δημοτικό 4Χ4 αυτοκίνητο.

ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;  ρωτούν οι συντοπίτες του, γιατί βλέπουν μόνιμα να κινείται με το συγκεκριμένο όχημα. Μάλιστα κάποιοι "κακεντρεχείς" μας πληροφορούν πως πίνει μπύρες - εν ώρα εργασίας - με τους τοπάρχες της περιοχής.
ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ;





  • Αληθεύει η πληροφορία μας πως υπάλληλος δούλευε επί 5-6 μήνες χωρίς σύμβαση εργασίας στην ΔΕΥΑΘ; Και ότι μετά καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Αντώνη Ζαβέρκου, προκειμένου να καλυφθεί η παρανομία καλύφθηκε η περίπτωση, αναγκάζοντας τον εργαζόμενο να εργάζεται με μπλοκάκι ( δελτία παροχής υπηρεσιών);

ΑΛΗΘΕΥΕΙ;
ΠΩΣ  ΛΕΓΕΤΑΙ  ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;


Ακτιβιστής



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κάποιοι θα πήγαιναν στον εισαγγελέα .
    Μήπως έχασαν τον δρόμο ;
    Μάλιστα κάποιοι είχαν και μεγάλη ευαισθησία . Μήπως την έχασαν και αυτοί ; Μην αφίνουμε και σκιές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.