Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ αναγνώστη ,
Αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Θερμαϊκού , δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο .Δηλαδή ένα χωριό 2.000 κατοίκων να λησμονείται , για δεύτερη φορά , από τα καταστατικά όργανα ωσάν να μην υπάρχει .

Μετά λοιπόν το επιχειρησιακό – αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου , το Μεσημέρι λησμονήθηκε να συμπεριληφθεί στον κανονισμό της ΔΕΥΑΘ. Το γεγονός της μη αναφοράς , στον κανονισμό λειτουργίας και διαχείρισης της ΔΕΥΑΘ , του αρδευτικού συστήματος του Μεσημερίου επεσήμανε , για άλλη μια φορά , στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης ο κ. Μαυρομάτης  . 
Όπως τα γεγονότα αποδεικνύουν εμπράκτως , φαίνεται πως , ο κ. Μαυρομάτης έχει πιο καλές και συχνές επαφές με τους κατοίκους του Μεσημερίου με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τα προβλήματα τους . Και να φαντασθείτε πως το αρδευτικό του Μεσημερίου συμπεριλαμβάνετο στον κανονισμό της ΔΕΥΑΘ του πρώην Δήμου Επανομής . Δεν έκαναν ούτε τον κόπο να ρίξουν μια ματιά στους προηγούμενους κανονισμούς .
Να υποθέσω πως πρόκειται για αμέλεια , άγνοια , ανευθυνότητα ή οχαδελφισμό ;
Φαίνεται πως στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η ρήση ΄΄ το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ΄΄. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.