Επτά μήνες για άλλους είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και για άλλους είναι μικρό. Εξαρτάται σε ποια επιχειρήματα θέλεις να το εντάξεις και τι θέλεις να αποδείξεις.
Για τον Αντιδήμαρχο των Οικονομικών κ. Κούτουκα όμως φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλο, κι αυτό αποδεικνύεται με το ότι ξέχασε τι είχε πει επτά μήνες πριν, όταν εισηγείτο τον προϋπολογισμό του νέου Δήμου Θερμαϊκού και υποστήριζε με σθένος ότι είναι ρεαλιστικός, πραγματικός και υλοποιήσιμος.
Στο δε προηγούμενο τρίμηνο ισχυριζόταν ότι το δεύτερο τρίμηνο θα καλύπτονταν η υστέρηση του πρώτου.


Σήμερα όμως, αφού ομολογεί την αποτυχία των στόχων που έβαζε με την εισήγησή του, ισχυρίζεται ότι κατέθεσε τον προϋπολογισμό αυτό μόνο και μόνο για να καλύψει μισθοδοσίες και έξοδα (παλαιά και λειτουργικά).


Παραδέχεται δε ότι είναι αδύνατον να πλησιαστούν οι στόχοι. 
Μόλις 5.270.000 ευρώ τα έσοδα του 2ου τριμήνου με 4.500.000 ευρώ έξοδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Πλέον οι προσδοκίες μειώνονται και επικεντρώνονται στην προσπάθεια να μην υπερκαλυφθούν τα έσοδα από τα έξοδα.


Προσγείωση μετά από 8 μήνες. Πάλι καλά!


Τι είναι άραγε οκτώ μήνες;  Ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε σχέση με την αιωνιότητα!!!


Ακούστε και την σχετική συζήτηση που έγινε στην 15η συνεδρίαση:


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.