Ανοίγουμε πλέον από σήμερα μια νέα στήλη παραπόνων και διαμαρτυριών των δημοτών του Δήμου Θερμαϊκού.
Μια στήλη όπου ο κάθε Δημότης θα μπορεί να δημοσιεύσει την γνώμη του και να καταθέσει την πληροφόρησή του (ενυπόγραφα) για κάθε ζήτημα (θετικά ή αρνητικά, επαινετικά ή επικριτικά) που άπτεται και καθορίζει την ζωή στο Δήμο μας.
Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη ( που θα συμπεριλαμβάνεται στην ετικέτα "ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ") σήμερα με το μέηλ του κ. Βασίλη Χαλκιά:
 

ΚΥΡΙΕ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,


ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄ΡΙΒΙΕΡΑ΄΄ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΧΕ Η ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ (ΓΚΑΖΟΝ) ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ .


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
ΑΞΚΟΣ Ε.Α.
ΔΗΜΟΤΗΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ


Ακτιβιστής:
Κ. Χαλκιά σας ευχαριστούμε για την πληροφόρηση αλλά και για τα καλά σας λόγια. Πάντα στη διάθεσή σας για δημοσίευση πληροφόρησης, γνωμών, απόψεων, προτάσεων αλλά και καταγγελιών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.