Διασταύρωση Περαίας με τον νέο δρόμο Πλαγιαρίου - Μηχανιώνας, ακριβώς πίσω από το ραντάρ. Το απορριμματοφόρο προφανώς έχει χαλάσει και έχει εγκαταλειφθεί επάνω στη διασταύρωση για  όλο το σαββατοκύριακο. Ο δρόμος έχει πλημμυρίσει από τα υγρά που τρέχουν από τα σκουπίδια και βρωμάει αφάνταστα. Μια καρέκλα και ένα πλαστικό τοιχίο (πατέντα) με πινακίδεςSTOP που δεν ξέρω τι θέλουν να πουν ειδοποιούν τους οδηγούς. Μα είναι δυνατόν να είναι εγκαταλελειμμένο όλο στο σ/κ εκεί και να βρωμάνε τα σκουπίδια μέσα στο φορτηγό? Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το ρυμουλκήσουν μέχρι τη βάση. Μάλλον κάποιος βιάζονταν την παρασκευή να σχολάσει και να φύγει για Χαλκιδική για μπάνιο!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.