Το 2011 ήταν μια πολύ επιτυχημένη αθλητική χρονιά για τον Γυμναστικό Όμιλο «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού αφού οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων κατάφεραν στο σύνολο τους, να προκριθούν στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων τους και να κατακτήσουν επάξια τις πρώτες θέσεις. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των αθλητών, -τριών μας καθώς και των προπονητών μας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.



Στην ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
η αγωνιστική ομάδα κατέκτησε την 5η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό ενώ η αθλήτρια ΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΩ διακρίθηκε σε όλα τα όργανα κερδίζοντας ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό καθώς και την 1η θέση στην ΔΟΚΟ, 2η θέση στο ΕΔΑΦΟΣ, 3η θέση στο ΑΛΜΑ, και 2η θέση στο ΜΟΝΟΖΥΓΟ.
Η ΜΗΛΙΟΥ ΔΑΝΑΗ κέρδισε ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην ΔΟΚΟ και την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Στην κατηγορία των ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Δ΄ η ΝΤΑΣΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ την 18η θέση, η ΛΥΒΙΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ την 26η και η ΚΟΥΖΟΥΝΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ την 28η.
Στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄ η ΤΖΟΥΤΖΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ την 19η θέση και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ την 20η .


Στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ:
Κατηγορία Παμπαίδων Α’ & Β’, Πανκορασίδων Α΄& Β΄
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 1η , στο ΣΥΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑMΠ. 1η , στο ΔΜΤ 3η ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ 2Ος , « 2Ος , « 4Ος
στον ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ 1ος
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 3Ος , « 2Ος, « 5Ος ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3ος, « 3ος , « 3Ος ΤΖΟΥΤΖΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 5η , « 1η , « 4Η ΣΜΕΡΝΤΑ ΙΑΚΩΒΟΣ 4ος , « 3ος , « 5Ος ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 5η ,
Κατηγορία Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών
ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ* 4η στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΗ 6η , ΑΡΤΕΜΙΑΔΟΥ ΑΛΚΥΩΝΗ 12η, ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΥΚΙΑ 14η .
ΚΥΖΙΡΙΔΟΥ ΦΕΛΙΣΙΑ 7η στον ΑΚΡ. ΔΙΑΔΡΟΜΟ και ΒΑΛΚΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 8η.
Οι αθλήτριες ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΗ, ΒΑΛΚΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ και ΚΥΖΙΡΙΔΟΥ ΦΕΛΙΣΙΑ κατέκτησαν ΑΣΗΜΕΝΙΟ ομαδικό μετάλλιο στο Δ.Μ.Τ.


Αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σ΄όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την σκληρή τους προσπάθεια, για τα μετάλλια και τις πανελλήνιες νίκες που χάρισαν στον ΑΙΑΝΤΑ και στον Δήμο Θερμαϊκού.
Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές της ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ κ.ΦΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟ, κα ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και κ. Γιάννη Ορη και του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ κ. ΒΑΛΕΡΙΟ ΓΚΕΒΟΡΚΙΑΝ.
Από το Δ.Σ.
* ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην αθλήτρια ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ η οποία εκτός από πρωταθλήτρια στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ πέρασε και πρώτη στο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αποδεικνύοντας ότι ένας καλός αθλητής μπορεί και πρέπει να είναι και καλός μαθητής.


***Tα τμήματα ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ξεκινούν την Δευτέρα 12/9/11 και καθημερινά από τις 18.00 ως τις 21.30 (ανάλογα με την ηλικία του παιδιού).
Από την φετινή χρονιά το προνηπιακό τμήμα (ηλικία 3 ως 5 χρ.) καινοτομεί και εκγυμνάζει το παιδί μαζί με τον γονέα του. Τηλ. Επικοιν. 6977080651

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.