Στα μικρά σχόλια μερικές φορές μπορεί κανείς να αλιεύσει θέματα που μπορεί να αποτελέσουν  μελλοντικά πέτρες σκανδάλων. Στην εφημερίδα της μείζονος αντιπολίτευσης παρατηρήσαμε για δεύτερη φορά να τίθεται ζήτημα που σχέση έχει με τον διαβλητό (;) τρόπο της λειτουργίας των κοιμητηρίων του Δήμου Θερμαϊκού.
"…Ότι με την ανοχή της διοίκησης του δήμου, παρότι καταγγέλθηκε επανειλημμένως στο Δ.Σ. από τη μείζονα αντιπολίτευση, παραμάγαζα έχουν στηθεί στα νεκροταφεία από ιδιώτες, που εκμεταλλεύονται το χώρο και εισπράττουν επιπλέον αδρά ποσά από τους πολίτες για ταφές ή εκταφές. Οι πολίτες καταβάλλουν κανονικά το δικαίωμα ταφής στο δήμο, αλλά η Υπηρεσία Νεκροταφείων δυστυχώς δεν υφίσταται!
Να υποθέσουμε ότι είναι κι αυτό στα μέτρα του μνημονίου ή μήπως φταίει ο «Καλλικράτης»;


Προς τους εφησυχασμένους (;) Δημάρχους και Αντιδημάρχους: Για σας χτυπάει η καμπάνα ή είμαστε και πάλι εμπαθείς και κακοπροαίρετοι;


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Καποτε ολοι μας περιφρονουσαμε τους εκταφεις,σήμερα απο το δημοσιευμα ανακαλυψαμε ποσο προσοδοφορο επάγγελμα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.