Λένε ότι επακόλουθο της κατανόησης είναι η αλλαγή
Και η πραγματική κατανόηση συνίσταται  τόσο στη γνώση των διαδικασιών όσο και στην ερμηνεία των εμπειριών.
Γνώσεις κι εμπειρίες νομίζουμε πως δεν στερείται η σημερινή διοίκηση του τόπου μας. Εκείνο όμως που πρέπει να προβληματίζει είναι η ΑΛΛΑΓΗ, που δεν εμφανίζεται στο καθημερινό πολιτικό σκηνικό μας.
Και πως να εμφανιστεί δηλαδή αφού "παγωμένες" σκηνές του παρελθόντος συνεχίζουν να κατευθύνουν τις όποιες εξελίξεις.
Και ο απόλυτος πρωταγωνιστής σ' αυτήν την κωμικοτραγική ταινία είναι και πάλι το γνωστό όνομα του κ. Μαυρομάτη.


Ό,τι δηλ. κι αν λέγεται ή   προτείνεται από ομάδες πολιτών κυρίως μέσα από τα ιστολόγια η απάντηση είναι μία (και μάλλον τους χαροποιεί : Φταίει ο Μαυρομάτης). Το έργο το βλέπουμε να παίζεται και σε μερικές διπλανές αίθουσες. Είναι αλήθεια μια ενδιαφέρουσα παράσταση. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πόσο φιλοθεάμον κοινό θα καταφέρει να συγκεντρώσει και πόσα εισιτήρια θα κόψει, αλλά ομολογούμε πως πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Στα χαρτιά νομίζουμε ότι το λένε κόντρα ρελάνς (δεν είμαστε σίγουροι, εμείς δεν παίζουμε χαρτιά, όπως πολλοί από τους δημοτικούς μας άρχοντες).  
Μπορεί δηλ. να μην προχωράει τίποτα. Να μας έχει πνίξει το σκουπίδι. Η ανεργία να έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι περικοπές εσόδων να αλλάζουν άρδην τον τρόπο ζωής των οικογενειών. Ο χειμώνας να έρχεται έτοιμος να στείλει στην εξαθλίωση τις πιο ευπαθείς και ασθενείς ομάδες συμπολιτών μας.
Και αυτοί..... το βιολί τους.
Η αγωνία των δημοτών δεν έχει να κάνει με το ερώτημα αν φταίει ή όχι ο Μαυρομάτης. Αποκαλύψτε τις ευθύνες του (διοικητικά ή και ποινικά   εφόσον υφίστανται) αλλά σταματήστε να περιστρέφεστε γύρω από αυτό το ανούσιο επικοινωνιακό μότο που απωθεί μάλλον παρά έλκει. 
Και το κυριότερο: Δεν έχετε εκλεγεί για να αρθρογραφείτε δημιουργώντας μια ηλίθια αντιπαλότητα που τίποτα δεν προσφέρει σε κανέναν. Έχουμε την εντύπωση πως βρίσκεστε στις θέσεις αυτές, για να διοικήσετε προς όφελος των δημοτών. 


ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ !!!


Σχεδιάστε και οργανώσετε την ανάπτυξη της περιοχής. Δημιουργήστε κανόνες και μην εφαρμόζετε το "κατά περίπτωση" που σας εκθέτει.
Διεκδικείστε και λειτουργήσετε τις τουριστικές υποδομές που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.
Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη.
Πάρτε πρωτοβουλίες για λειτουργία νέων θεσμών που θα μπορούσαν να σταθούν αρωγοί στις δυσκολίες των πολιτών από την οικονομική δυσπραγία που χτυπά την πόρτα τους.
Συνδράμετέ τους με χρήσιμες και ανέξοδες δράσεις.
"Χτίστε" δημοτικά παντοπωλεία, φαρμακεία. 
Φτιάξετε "αποθήκες" ρουχισμού. 
Θέσετε σε λειτουργία (με δημοτικά προγράμματα) τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους του δήμου για άθληση των παιδιών και των κατοίκων, με μειωμένο έως μηδενικό κόστος.
Προγραμματίστε από τώρα την έναρξη Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (ΚΔΑΠ) που θα βοηθήσουν τις οικογένειες.
Εκμεταλλευτείτε  προς όφελος των δημοτών τις παραμελημένες υποδομές.
Θέσετε επιτέλους σε λειτουργία το ΠΙΚΠΑ της Αγίας Τριάδας,  το κάμπινγκ Επανομής, τις κατασκηνώσεις Απόδημου Ελληνισμού στην Επανομή.


Επικεντρωθείτε  στο πρόβλημα, γιατί διαφορετικά εξαντλείτε  τη δική μας ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ όταν επιμένετε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα δύο έργα (παρελθόν και παρόν) που παίζονται σε διαφορετικές αίθουσες.
Αν μη τι άλλο, υποθηκεύετε το ΜΕΛΛΟΝ μας.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

8 comments:

  1. Χρήστο ακολουθούν κατα γράμμα την πεπατημένη των εθνικών κυβερνήσεων που πάντα ο ένας επέριπτε τις ευθύνες στον αλλον.Ετσι φτάσαμε σε αυτό το χάλι...και δυστυχώς και στα τοπικά ενώ εχουν περάσει 7 μήνες "διακυβέρνησης"πάλι μία απο τα ίδια.. φταίνε οι προηγούμενοι φταίει ο ένας.. φταίει ο άλλος ...και ποτέ εμείς..Αν ρίξουν μια ματιά στο προεκλογικό τους φυλλάδιο θα δούν ότι δεν έχουν καμμία σχέση αυτά που λέγανε για τους πρώτους 6 μηνες ασκησης εξουσιας με αυτα που εχουν γινει μεχρι στιγμης..καταναλώνονται σε σχηματισμούς και ονοματολογιες ποιοι θα είναιαντιδημαρχοι..ποιοι θα είναι προεδροι εταιριών...ποιοι θα συμετεχουν στην αλφα η στην βητα επιτροπη.. λες και τον δημότη τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι αντιδημαρχος η ποιος θα είναι εκεί και αλλού... όλα για το μπαγιόκο γίνονται.. αφήνουν να περναει χρόνος ανεκμεταλευτος και επειδη δεν υπαρχει παραγωγη εργου ανακυκλώνονται στα γνωστα φταιει ο Μαυροματης με τις προσφυγες φταιει ο ταδε ο δείνα ποτε όμως δεν φταιμε εμεις...τους υπενθυμιζω για ακομη μια φορα ..συμφωνα με το εκλογικο αποτελεσμα μαζι τους εχουν 3 στους δεκα δημοτες.και οι μεν και οι δε...32% ο ενας 31% ο αλλος, ας βάλουν λοιπον κάτω τον κώ...και ας σηκωσουν τα μανικια να κανουν κατι για αυτον τον τοπο επιτελους και η διοικηση αλλα και η αντιπολιτευση και ας μην πηγαινουν στα συμβούλια μονο και μονο επειδη πρεπει να παρευρισκονται και να τσακωνονται..
    φιλικα το Τσουναμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες Χρήστο, το ίδιο και συ Δημήτρη. Μόνο που φοβάμαι ότι όλοι μας απευθυνόμαστε σε λάθος ανθρώπους. Αυτοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παράγουν έργο για τον τόπο τους - ειδάλλως θα το έκαναν τόσον καιρό και με τόσες προτάσεις. Βολεύονται με το να τα κουβεντιάζουμε αναμεταξύ μας! Άρα πρέπει να βρούμε εμείς άλλον τρόπο να τους κάνουμε να αντιδράσουν θετικά! Και νομίζω ότι μπορούμε. Και θέλουμε.
    (και για όσους ενοχλούνται από τα ορθογραφικά μου - ή να τα διορθώσουν ή να πάνε να κάνουν καμιά χρήσιμη δουλειά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ,,(ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ),,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΚΟΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ..(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ)..ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΞΕΡΑΜΕ,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ.,,,ΤΟ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΧΑΟΣ,,ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ...ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ,,,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.....ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΥΠΕ,,,,ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΟΧΗ,,,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ,,ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΑΤΖΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ,,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ,,ΣΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ...ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,?ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ... ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΒΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,,ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ?,,,ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΨΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,,,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ..ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,,,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,,,ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,,ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ..ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα καλα γιωργο..αλλα πως θα εκφρασουμε την αγανακτηση μας οταν γινονται εκπτωσεις ακομα και στην κριτικη..?? ο ενας δημ.συμβουλος ειναι φιλος , ο αλλος ειναι συγγενης , η αλλη ειναι γνωστη του αδελφου...δυστηχως η ευτυχως για καποιους με αυτες τις γνωριμιες εκλεγονται εκει πανω στην καρεκλα....και οχι μονο στον δικο μας δημο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή δεν έχω χάσει καμμία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου θα διαφωνήσω με τον φίλο μου Γιώργο και θα του πώ ότι αδικεί την αντιπολίτευση (μείζονα και ελάσσονα)και τους Αρχηγούς των παρατάξεων και τους συμβούλους διότι έχουν κάνει προτάσεις και μάλιστα πάρα πολλές.Καλο θα είναι λοιπόν να μην εξισώνονται όλοι,και για να έχουν κάποιοι μια διαφορετική γνώμη απο αυτήν που εγω αναφερω ας παρακολουθούν τουλαχιστον τις συνεδριασεις του δημοτικου συμβουλιου.και ως προς τον επιλογο σου φίλε Γιωργο" ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,,,ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,,ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ..ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..."ποια ειναι τα αυτονόητα;;;και πως θα γινει προσωπο με προσωπο πολιτισμενα να εκφραστει η αγανακτηση;;;ποια αγανακτηση για ποιον και γιατι;;;μπορεις να το ξεκαθαρισεις;;γιατι αναφερεις εκτος απο τα καφενεια και τους υπολογιστες...στις αιθουσες!!!!!ποιες αιθουσες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΟΥΝ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΚΡΟΑΤΕΣ,,ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ,,,,,ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.?..ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΠΑΝΗΓΥΡΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ,,,ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΧΑΜΕ,,,ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΤΣΟ..ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ,,ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.,,,,ΟΜΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ,,ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΦΥΛΑΞ,,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟΦΥΛΑΞ...(ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,,ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ)ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΕ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ...ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΝΟΩ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,,ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,,,ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ,,,ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ..ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΙΑ..Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ..ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,,ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΝΩ.ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙΣ,,ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ...ΜΑΧΗΜΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.