Λέγεται ότι Αθλητισμός και Πολιτισμός πηγαίνουν μαζί. Αναρωτιέμαι εάν αυτό ισχύει και για την "νεοφώτιστη" ομάδα της Β' Εθνικής, Αναγέννηση Επανομής.
Λίγα μέτρα έξω από το γήπεδο και λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής επικρατεί η κατάσταση που φαίνεται στην φωτογραφία. Είναι μία παράνομη χωματερή όπου κάτοικοι του Δήμου αλλά και από διπλανούς Δήμους έχουν βρει το ελεύθερο να εναποθέτουν τα ογκώδη απορρίμματά τους αλλά και τα μπάζα από κατεδαφίσεις οικοδομών. Κανείς πλην κάποιων κατοίκων της γειτονιάς δεν τους ενοχλεί. Η Δημοτική Αστυνομία διαθέτει στοιχεία και έχει πιάσει επ' αυτοφώρω παραβάτες κατόπιν ειδοποιήσεως μας χωρίς να τους έχει επιβάλει καμία κύρωση κατά την πληροφόρησή μας.
Μπορεί λοιπόν κάποιος να ισχυριστεί ότι Πολιτισμός Και Αθλητισμός είναι συναφή στην δική μας περίπτωση; Προσωπικά ντρέπομαι για την εικόνα και ανησυχώ για την αδιαφορία που επικρατεί και που φαίνεται να πηγαίνει από γενιά σε γενιά.
Ας αλλάξουμε επιτέλους την μοίρα μας. Φτάνει να παρθούν γενναίες αποφάσεις για την νομιμότητα και για την επίδειξη νοοτροπίας πολιτισμού από πολίτες αλλά κυρίως από τους διοικούντες της Ομάδας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αυτή την πόλη.


Φ. Στάθης
κάτοικος γειτονιάς γηπέδου Αναγέννησης Επανομής
fs@stathis-fotios.com.gr

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.