Ο Πυρσός Αγίας Τριάδας ανακοινώνει  την έναρξη της συνεργασία της με τον Τεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Τροκάνα και τους προπονητές Φέσσα Μούζα, Βαγγέλη Κοκκολάκη, Γιάννη Αμπατζίδη , Αντώνη Λεπιτσά και Μάγδα Τσουκαλά.
Επίσης ενημερώνει ότι  η Νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου  Πυρσός Elite  ανοίγει την αγκαλιά της να δεχθεί τους λιλιπούτειους Αθλητές στις άρτιες δημοτικές εγκαταστάσεις στην  Αγία Τριάδα, αποτελούμενη από κανονικό γήπεδο πλαστικού τάπητα, ένα γήπεδο φυσικού χλοοτάπητα 8Χ8, αποδυτήρια,  νέο κυλικείο και Γραφείο Ενημέρωσης.
Μεγάλη βάση θα δοθεί στη διαμόρφωση σωστής ποδοσφαιρικής και αθλητικής  νοοτροπίας και αγάπης του αθλήματος που αποτελεί το βασικό συστατικό για τη  σωστή εξέλιξη του κάθε παιδιού.
Οι εγγραφές  ξεκίνησαν καθημερινά από τις 16:00 έως τις 20:00.
Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου όμως μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει και τα απαραίτητα χαρτιά (βεβαίωση από καρδιολόγο, πιστοποιητικό γέννησης με ταυτοπροσωπία).
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6984794229
Τμήματα:
1)Super  Bambini       2006        6)  Junior             2001                     
2)             Bambini      2005        7)  Προπαιδικό    2000
3)             Prejunior    2004         8) Προπαιδικό     1999
4)             Prejunior     2003         9) Παιδικό          1998-1997
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.