Έρχεται στην Αθήνα για να αναλάβει τα καθήκοντά του Ανωτάτου Διοικητή της (κατακτημένης) χώρας, ο Χόρστ Ράϊχενμπαχ, του 4ου Ράϊχ.
Τα ανδρείκελα που παίζουν το ρόλο της Ελληνικής κυβέρνησης θα αποκτήσουν, επί τέλους, τον φυσικό τους προϊστάμενο.
Το καθεστώς του Ψεύδους που έχει φωλιάσει στην Ελληνική κοινωνία εδώ και χρόνια, με κάθετη έξαρση τα τελευταία, συνεχίζει (με μεγάλη επιτυχία) να παρουσιάζει τη νύχτα για μέρα. 
Έτσι, η πτώχευση σερβίρεται ως «πιστωτικό γεγονός» (για το οποίο και θριαμβολογεί η κυβέρνηση), ο αφελληνισμός της κοινωνίας προτείνεται ως «πολυπολιτισμικότητα», ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός επιβάλλεται ως «πατριωτισμός» («για να σωθεί η πατρίδα»), η παράδοση του πλέον σημαντικού ζωτικού εθνικού χώρου προβάλλεται ως «σωτήρια λύση» και η καταδυνάστευση της κοινωνίας από μία , πολιτική και οικονομική ολιγαρχία, περνά ως το ιδεώδες  της «Δημοκρατικής διαδικασίας».
Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό των μεγάλων ψεμμάτων, που έχουν σκοτεινιάσει τον ορίζοντα της κοινωνίας, ο Χόρστ Ράϊχενμπαχ, του 4ου Ράϊχ, Διοικητής των δυνάμεων κατοχής, θα εγκατασταθεί στο στρατηγεό του  με κάποιον παραπειστικό τίτλο, που θα προσθέσει ακόμα ένα ψέμμα, στα τόσα άλλα.

Όσο προχωρεί η διαδικασία της κατοχής μας από τους δυνάστες μας, τόσο αρχίζει να φαίνεται καθαρά πως το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να γλυτωσουμε το Αύριο, (το Σήμερα είναι οριστικά χαμένο), είναι η σθεναρή Αντίσταση.




Αδέρφια, οργανωθείτε.


Όθων Ιακωβίδης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.