Η φωτο από κατεδάφιση παράνομης κεραίας την Κηφισιά
Η Πολεοδομία Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε την παράνομη εγκατάσταση και λειτουργία του σταθμού βάσης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην οικοδομή του Cavo Verde στην παραλία της Αγίας Τριάδας και δίδει εντολή αποξήλωσής του.
Με έγγραφο που απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια και στο Δήμο Θέρμης (όπου στεγάζεται τμήμα Πολεοδομίας) και κοινοποιεί στο Σύλλογο Γονέων Αγίας Τριάδας, ο οποίος και υπέβαλλε το αίτημα τόσο στην Πολεοδομία όσο και στον Εισαγγελέα, ζητά να προχωρήσει η διαδικασία της κατεδάφισης του παράνομα λειτουργούντος σταθμού βάσης.


Δικαιώνονται έτσι οι προσπάθειες όλων όσοι με τις πρωτοβουλίες και τον αγώνα τους στάθηκαν σταθερά απέναντι στις πανίσχυρες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στα συμφέροντα των ιδιωτών.


Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση όμως δεν έχει συσταθεί ακόμη τμήμα ή υπηρεσία κατεδάφισης παρανόμων κατασκευών. Γι' αυτό το λόγο την εντολή κατεδάφισης θα πρέπει να υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Θερμαϊκού.
Θα αποδείξει έτσι έμπρακτα και τάχιστα ότι η ευαισθησία που επέδειξε με το δικαστικό  αγώνα  που ξεκίνησε και την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων , έχει συνέχεια και συνέπεια.
ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν δημοτικοί  άρχοντες, δείξτε μας ότι και θέλετε αλλά και μπορείτε να διασφαλίσετε την υγεία των μικρών μαθητών αλλά και των κατοίκων της Αγίας Τριάδας που δέχονται συνεχή εκπομπή παράνομης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τα τρία τελευταία χρόνια. 


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ας ελπισουμε οτι ο δημος μας θα σταθει στο υψος των περιστασεων και θα πραξει το αυτονοητο.Και φυσικα οχι μονο για τις κεραιες της Αγιας Τριαδας αλλα για ολες εντος των διοικητικων οριων του.Φιλε Χρηστο μην ξεχνας οτι στο δικαστηριο καθομασταν στον ιδιο παγκο ο δημαρχος,εσυ και εγω.Θυμασαι οτι ειχα μαζι μου ολα τα σχετικα εγγραφα για ολες τις κεραιες στο δημο μας και σας τα εδειξα.Θυμασαι επισης το περισσιο θρασος του υπαλληλου της WIND ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.Δυστυχως οι μοναδικες κεραιες που κατεδαφιστηκαν στην Ιωνιας 22 και στη Κρητης 78α επεσαν χαρη στους ενεργους και ευαισθητοποιημενους συμπολιτες μας.Σφυρι,λοστος και αφθονη αποφασιστικοτητα.Θα θυμασαι επισης την αντιμετωπιση που ειχα οταν ρωτησα την ωρα που φευγαμε απο το δικαστηριο τον νομικο συμβουλο για το τι θα γινει με τις υπολοιπες κεραιες για τις οποιες του εχω δωσει εδω και μηνες ολα τα σχετικα εγγραφα.Το "ενδιαφερον" του ηταν ολοφανερο.Τετοια προσπεραση ουτε στην πιστα δοκιμων του Μαρανελο δεν γινεται.Δεν θελω να κουρασω απαριθμωντας αλλη μια φορα τις παρανομες κεραιες στο δημο μας.Το εχω κανει παμπολλες φορες.Το μονο που ελπιζω ειναι καποια στιγμη να σταματησει αυτη η ασυδοσια με τον καθε τυχαρπαστο να πλουτιζει σε βαρος της υγειας των παιδιων και των κατοικων με την ανοχη ολων των υπευθυνων.

    Αγανακτισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.