Και στους κάδους Ανακύκλωσης ψάχνουν για φαγητό....!!!!

Δήμος Θερμαϊκού,Οδός Κρήτης στην Περαία ώρα 13;45 σήμερα.
Στον κάδο σκουπιδιών (ανακύκλωσης) νεαρός άνδρας έψαχνε στον κάδο για διάφορα πράγματα κουβαλώντας μάλιστα μια βαλίτσα(βλέπε φώτο) για να τα βάζει μέσα.

Σταμάτησα τον ρώτησα εάν μαζεύει αποφάγια διότι προφανώς έκανε λάθος κάδο και μου απάντησε ότι εκτός από τα αποφάγια φίλε μαζεύω και ότι βρω για το σπίτι (διάφορα υλικά).
Τον ρώτησα εάν μαζεύει για να τα μεταπωλήσει και γεμάτος απορία με απάντησε ,ρε φιλαράκι πλάκα μας κάνεις έχουμε να φάμε δύο μέρες για μεταπώληση είμαστε;που ζεις εσύ; No comment..

Από tsounami
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Χρήστο ευχαριστώ για την αναδημοσίευση αλλά το σοβαρό της υπόθεσης είναι αυτά που με είπε ο άνθρωπος "οτι σε λίγο δεν θα μπορεί ο καθένας να πηγαίνει σε όποιον κάδο θέλει ,σε όποια γειτονιά θέλει,διότι θα επιβάλλονται έλεγχοι κυριαρχίας και ελέγχου των περιοχών απο διάφορες οργανωμένες ομάδες" να το δούμε και αυτό και τι άλλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.