Κόλαφος για τον Δήμο Θερμαϊκού το πόρισμα της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης σύμφωνα με το οποίο ακυρώνεται η απόφαση    189/2011 με την οποία μεταβιβαζόταν   17,6% των μετοχών του Δήμου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με συμβολικό τίμημα ένα ευρώ ανά μετοχή. Με πολιτική απόφαση δηλ. και χωρίς να ακολουθείται η απαραίτητη και υποχρεωτική νομική διαδικασία ο Δήμος από τις 400 μετοχές των 100 ευρώ που κατείχε "δώρησε" 106 μετοχές αξίας 10.600 ευρώ στην τιμή των 106 ευρώ.
Και με την ακύρωση της απόφασης, η αποκεντρωμένη Διοίκηση κυριολεκτικά ψέγει την Διοίκηση Θερμαϊκού πως δεν διαχειρίζεται και δεν προστατεύει με τρόπο επιμελή και αποδοτικό την περιουσία των δημοτών.
Έωλη πλέον καθίσταται η παραχώρηση μετοχών και ως εκ τούτου ακυρώνεται η απόφαση.
Μάλιστα η απόφαση η οποία έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κοινοποιήθηκε σε δύο αντίγραφα στον Δήμο Θερμαϊκού με την υπόδειξη το ένα να επιδοθεί με απόδειξη επίδοσης στον κ. Μαυρομάτη, ο οποίος έκανε την προσφυγή. Και αν και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την 1η Ιουλίου μέχρι και χθες δεν του είχε επιδοθεί από τη διοίκηση. Γιατί κ. Αλεξανδρή;
Η απόφαση ακύρωσης υπογεγραμμένη από τον Γ.Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Σώκο:
4ΑΣΡΟΡ1Υ-Π5Ο-signed-1
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.