Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ν. Μηχανιώνας έκλεισε την Πέμπτη 30 Ιουνίου η αυλαία της δεύτερης παράστασης του θεατρικού σχήματος "ΚΥΚΛΟΣ", με το έργο "ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ". Η βουτιά στα σατυρικά νερά του συγγραφικού δίδυμου ΚΑΛΦΑΚΗ - ΚΑΛΦΑ.


Το συγγραφικό δίδυμο  ΚΑΛΦΑΚΗ - ΚΑΛΦΑ χάρισε στο κοινό άφθονο γέλιο με τη σατυρική προσέγγιση της πραγματικότητας.
Οι εξαιρετικές ερμηνείες των νεαρών ηθοποιών που αποκάλυψαν τα υποκριτικά ταλέντα τους καθώς και η πλοκή του έργου που περιλάμβανε και καυστικές αναφορές για το τοπικό μας πολιτικό γίγνεσθαι, κράτησαν ζωηρό το ενδιαφέρον του κοινού και σφράγισαν την επιτυχία της παράστασης.

Η αισθητική διάσταση του αποτελέσματος έχασε μόνο από την ποιότητα του λόγου, κι αυτό όχι γιατί κρίνεται υπό το πρίσμα σεμνοτυφίας, αλλά εξ αιτίας των πολλών μικρών παιδιών που παρακολούθησαν την παράσταση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.