εκπροσωπείται από τον Γυμναστικό Όμιλο  «ΑΙΑΣ»  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.  Το σωματείο ιδρύθηκε το 2004 και ασχολείται αποκλειστικά και μόνον με την γυμναστική. Με  έμπειρους γυμναστές-προπονητές γυμνάζει παιδιά από 3 ετών.


Η γενική γυμναστική είναι ο ιδανικός τρόπος άσκησης μικρών παιδιών γιατί είναι η μόνη που γυμνάζει όλο το σώμα έτσι ώστε μεγαλώνοντας το παιδί να μπορεί με άνεση να επιλέξει όποιο άθλημα του αρέσει ή του ταιριάζει.
Ο σύλλογος ασχολείται επίσης με την Ενόργανη Γυμναστική και το Τραμπολίνο, όπου έχει αγωνιστικά τμήματα επίλεκτων αθλητών που κατέχουν τις πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Στεγάζεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, το μοναδικό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας στην οδό Ανθέων.

Λειτουργούν τμήματα γενικής γυμναστικής, ενόργανης γυμναστικής και τραμπολίνο για παιδιά από 3 ετών και πάνω.
Έναρξη των τμημάτων στις 15 Σεπτεμβρίου.
Τηλ. Επικοινωνίας:  Παναγιώτης Μήλιος  6977258525, Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου 6944575972,  Αθηνά Σάνση 6977080651
Από το Δ.Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

12 comments:

  1. Ο εξοπλησμός όσον αφορά τα όργανα είναι πλήρες - έχει ταπί, διάδρομο, κρίκους, μονόζυγο, δύζυγο, τραμπολίνο και άλλο τραμπολίνο, μίνι τραμπ, ίππο, βατήρες, στρώματα....αυτό που δεν έχει είναι επαρκεί χώρο να στηθούν όλα τα όργανα, νερό στις τουαλέττες και τους νηπτήρες, θέρμανση το χειμώνα και θα ήταν μάλλον γελείο να αναφέρω κληματισμό το καλοκαίρι..Αχ ελλάδα μου γλυκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ , ΕΛΕΟΣ
    1. Ο εξοπλησμός ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ι (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ)
    2.ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ είναι πλήρες
    (ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΕΝΟΣ- Ο-Η ΠΛΗΡΗΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ)
    3.αυτό που δεν έχει είναι ΕΠΑΡΚΗ ΧΩΡΟ .( ΤΟ επαρκεί ΜΕ ΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΗΜΑ -ΕΠΑΡΚΩ,ΕΠΑΡΚΕΙΣ -ΕΠΑΡΚΕΙ - Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ :Ο ΕΠΑΡΚΗΣ Η ΕΠΑΡΚΗΣ ΤΟ ΕΠΑΡΚΕΣ ) ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ . ΜΕ ΤΟ ..Αχ ελλάδα μου γλυκιά! , ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ !

    ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΞΙΚΟ , ή ΠΟΙΟ ΑΠΛΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ-ΛΕΞΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιάσει το χεράκι σου φίλε ανώνυμε.
    Φτάνει πια με την πράσινη πλην όμως και ανορθόγραφη ανάπτυξη.
    Ο κάθε πικραμένος που θέλει να κάνει διαφήμιση το μπλόγκ και το όνομα του μπαίνει εδώ μέσα και μας αραδιάζει ότι του κατέβει στο κεφάλι και μάλιστα με απαιτητικό τρόπο και πρέπει εμείς μέσα σε αυτό τον καύσωνα να παλεύουμε και με τον Μπαμπινιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμοι,
    νομίζω πως ασκείτε πολύ σκληρή κριτική για το ζήτημα της ορθογραφίας ενός κειμένου.
    Σύμφωνοι, θεωρώ ότι είναι σημαντικό, όπως και η χρησιμοποίηση των greeklish σε σχόλια, τα οποία φροντίζω να αφαιρώ όταν εισάγονται.
    Όμως το να εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας αλλά και την κριτική σας στην ορθογραφία, όσο κι αν ενοχλείστε, νομίζω πως είναι υπερβολικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλε Χρήστο ,
    για να μην παρεξηγηθώ, ασχέτως ανωνυμίας, θα θελα να διευκρινίσω ότι η «σκληρότητα» μου, απέναντι στη συγκεκριμένη «αρθρογράφο» δεν πηγάζει από στείρα σοβινιστική τοποθέτηση και άπτεται καθαρά της άποψής μου ότι η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε βαρύγδουπες εκφράσεις για να εντυπωσιάσουμε ή να πείσουμε. Αν και νομίζω ότι ίσως κάτι μπορούμε να διασώσουμε αν γίνουμε επιτέλους σκληροί, απέναντι σ αυτούς που αδιαφορούν πια για ορθογραφία, γλώσσα, αλήθειες ,κουλτούρα και απλά επιδιώκουν να « εμφανιστούν». (μακριά από μένα χρυσαυγίτες και «λαος» που πουλούν με το κιλό την ιστορία – τη δική τους ανάλγητη καταγραφή - σε τηλεοπτικό κανάλι).
    Στο γραπτό λόγο είμαστε κατανοητοί, όταν χρησιμοποιούμε τη γλώσσα που μιλάμε και αποφεύγουμε να παρεξηγηθεί το νόημα όσων υπερασπιζόμαστε, όταν προσπαθούμε να το στολίσουμε με λέξεις που πολλές φορές η ανορθογραφία τους δίνει εντελώς διαφορετική , ακόμη και αντίθετη ερμηνεία.
    Αν ο σχολιαστής που μιλά για πράσινη ανορθόγραφη ανάπτυξη διαφωνεί με το τι εκφράζει η κ. Ματθαίου με τα άρθρα της , εγώ κρατώ αποστάσεις.
    Δεν με χαλά καθόλου η οικολογία και η πράσινη ανάπτυξη (αρκεί να μην αναφέρεται σε αυτή που πρεσβεύει το πασοκ σήμερα) και ίσως οι απόψεις της να μπορούν να θεωρηθούν «πρωτοπόρες», εφ’ όσον είναι πρακτικά εφαρμόσιμες. (άρθρο της για το θέμα της θαλάσσιας σύνδεσης της περιοχής μας με θεσσαλονίκη).
    Και μια πρόταση . Για να αποφύγει την κριτική κάποιων από μας περί ορθογραφίας, μπορεί να γράφει το κείμενο της σε ένα φύλλο word,που υπογραμμίζει τις λανθασμένες λέξεις και μετά να το αντιγράφει διορθωμένο στο χώρο σχολίων του κάθε μπλόγκ (δεξί κλικ-αντιγραφή- επικόλληση !!!).
    Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ26 Ιουλίου 2011 στις 3:25 μ.μ.

    Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,,ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Η ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ?? ΑΝΩΝΥΜΕ,,Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ..ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΟΣ...Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ,ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ,,,ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,,,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ,,ΑΝ Η ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ,,,ΑΣ ΜΗ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ,,ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ,,,,Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ....ΟΛΟΙ ΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΙ...ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σε όλους!




    Μόλις ανακάλυψα τις ευγενικές σας παρατηρήσεις – το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο δεν με ειδοποίησε και έτσι ήταν τυχαίο. Θα ξεκινήσω με όσους αντιλαμβάνονται το αντικείμενο, για να το εξηγήσω μετά στους υπόλοιπους.

    IVAN (Χρήστο) ευχαριστώ για την θέση σου. Φίλε Γιώργο δυστυχώς οι περισσότεροι είναι κοινωνικά ανορθόγραφοι. Ευχαριστώ που εκτιμάς τις πράξεις μου.

    Και τώρα θα προσπαθήσω να εξηγήσω μερικά δυσνόητα καθώς φαίνεται πράγματα.Αγαπητοί Ανώνυμοι γιατί κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας; Αυτά που έχετε να πείτε δεν έχετε τα κότσια (ο λαός μας βέβαια κάπως αλλιώς το λέει...) να τα πείτε επώνυμα ή ΕΙΣΤΕ ανώνυμοι; Εγώ, αν και ανορθόγραφη, δεν έχω πει ποτέ ανώνυμα την γνώμη μου!

    Όσοι έχουν επισκευτεί το blog μου ίσως έχουν διαβάσει το σημείωμά μου όπου αναφέρω αυτήν μου την αδυναμία – η οποία όμως δεν αλλάζει το περιεχόμενο του κειμένου, που είναι και το ζητούμενο.

    Για να μην σας τρώει άλλο η περιέργεια (αν και δεν σας οφείλω καμία εξήγηση), παρακολούθησα τα πρώτα επτά έτη μαθήματα σε γερμανικό αποκλειστικά σχολείο στην Γερμανία και συνέχισα εδώ σε ελληνικό σχολείο στην δεύτερη τάξη του γυμνασίου. Πολύ θα ήθελα να σας δω στην θέση μου αν δεν θα χάνατε μέχρι και χρονιά! Δυστυχώς δεν κατάφερα μέχρι σήμερα να αναπληρώσω αυτό το κενό διότι τον χρόνο μου έπρεπε να τον αναλώνω δουλεύοντας ( και όχι έχοντας εργασία – αν γνωρίζεται την διαφορά ).

    Σε πρώτη ευκαιρία Ανώνυμε Νο 1 ευχαρίστως να δεχτώ να μου κάνετε μαθήματα...

    Και αν έχετε επαρκείς γνώσεις ευχαρίστως να αναλάβετε την σελίδα που σκοπεύω να ανοίξω στο blog μου με θέμα την ελληνική γλώσσα – και ας είναι με αφορμή τα δικά μου λάθη.

    Λύστε μου και μια απορία: αν δεν ήμουν Ελληνίδα ή ήμουν αγράμματη με τον ίδιο τρόπο θα σχολιάζατε; Δεν σας τιμά και ιδιαίτερα!

    Πολύ θα ήθελα να είχα μάθει σωστά την γλώσσα μου, επειδή αγαπώ την πατρίδα μου και την γλώσσα μου και όχι για να μην μου κάνουν παρατηρήσεις κάποιοι σαν και εσάς, που ασχολούνται με όλες τις "λεπτομέρειες" και αποφεύγουν επιμελώς την ουσία.

    (και με το "αχ Ελλάδα μου γλυκιά...συνδέονται και άλλα)

    Και εγώ ζητώ συγνώμη, αλλά όχι, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω λεξικό διότι δεν διαθέτω τον χρόνο και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πιο απλές φράσεις ή λέξεις γιατί εκτιμά την γλώσσα μου και τον πλούτο της. Εάν θέλετε μπορώ όμως να σας στέλνω τα κείμενα να μου τα διορθώνετε και να μου τα επιστρέφετε για ανάρτηση.




    Όσο για σένα, φίλε ανώνυμε Νο 2, δεν έχω καταλάβει που "κολλάει" η πράσινη ανάπτυξη.

    Διαφήμιση να κάνω σε μένα και το blog μου ... με ποιο κέρδος;

    Και δεν ξέρω ποιοι είστε, αλλά αν έχετε παιδιά, μήπως χρειαστείτε τον Μπαμπινιώτη για τα greeklish τους;

    Αρθρογράφος δεν είμαι, απλά καταγράφω τις απόψεις μου - απαγορεύεται αυτό; Ή μήπως ενοχλεί τόσο πολύ, που αποπροσανατολίζουμε από την ουσία γιατί δεν είμαστε σε θέση να αντικρίσουμε την αλήθεια;




    Αγαπητέ ανώνυμε Νο 3, υποθέτω ...

    Μπορείτε σας παρακαλώ να μου επισημάνετε τις "βαρύγδουπες εκφράσεις" γιατί δεν τις βρίσκω...;

    Να εντυπωσιάσω ποιόν και να πείσω για ποιο πράγμα το οφθαλμοφανές;

    Η παρακάτω αναφορά σας πιστεύω πως δεν έχει να κάνει το ελάχιστο με το άτομό μου - πως φτάσατε από τα λειτουργικά προβλήματα του κτηρίου στους χρυσαυγίτες...;;;

    Δεν προσπαθώ να στολίσω με λέξεις, αλλά να αποδώσω με λιγότερες λέξεις το θέμα και με την ελληνική γλώσσα μπορεί να αποδώσει κανείς αυτό που θέλει λεπτομερέστατα... Δεν νομίζω στην προκειμένη περίπτωση τα ορθογραφικά μου λάθη να αλλοίωσαν κανένα νόημα. Το μόνο νόημα που αλλοιώθηκε ήταν αυτό του αρχικού σχολίου, το ποίο επιμελώς αποφεύγετε.

    Το κόλπο με την αντιγραφή μου είναι γνωστό αλλά πρακτικά δύσκολο, γιατί ότι κάνω, το κάνω σε ένα μικρό notebook και δεν διαθέτω τον χρόνο να πηγαίνω από παράθυρο σε παράθυρο, όταν μάλιστα όλη την ώρα "κολλαει". Αυτή τη φορά όμως θα το εφαρμόσω για τεχνικούς λόγους...




    Και έτσι από περιέργεια...

    εκτός από το να ασχολείστε με τα ορθογραφικά λάθη των άλλων, αγαπητοί ανώνυμοι κύριοι, κάνετε τίποτε άλλο - χρήσιμο - στη ζωή σας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή κυρία Ματθαίου ,
    Αν διαβάζατε προσεκτικά θα αντιλαμβανόσασταν ότι τα σχόλια 1 και 3 , γράφτηκαν από το ίδιο άτομο. (όπως και αυτό)
    Θα έπρεπε επίσης να έχετε αντιληφθεί ,από τον τρόπο που τοποθετούμαι ,ότι τα δικά σας «ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ» ήταν για μένα απλά η αφορμή για να θίξω το θέμα και να το θεωρήσετε απλά ως μια προτροπή και όχι μόνο εσείς ,για προσεκτική καταγραφή , αφού τα σχόλια διαβάζονται και από νέους ανθρώπους ,που το σύστημα τους έχει οδηγήσει στα greeklich και την απαξίωση της γλώσσας. (εξ ου και η αναφορά μου σε χρυσαυγίτες ,πάλι θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει ,γίνεται ακριβώς για να μην θεωρηθεί η υπερασπιστική μου θέση της ελληνικής γλώσσας,ως εθνικιστική ).

    Διευκρινίζω σαφέστατα ότι το σχόλιο μου (στο 2ο κομμάτι) δεν έχει να κάνει με τις απόψεις σας (*επισυν:Αν ο σχολιαστής που μιλά για πράσινη ανορθόγραφη ανάπτυξη διαφωνεί με το τι εκφράζει η κ. Ματθαίου με τα άρθρα της , ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.Δεν με χαλά καθόλου η οικολογία και η πράσινη ανάπτυξη και ίσως οι απόψεις της να μπορούν να θεωρηθούν
    «πρωτοπόρες», εφ’ όσον είναι πρακτικά εφαρμόσιμες κλπ κλπ.).

    Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δεν με «τρώει καμιά περιέργεια» ούτε θεωρώ ότι «οφείλετε κάποια εξήγηση» πράγματι, για την καταγωγή ή τις γνώσεις σας . Δεν σας γνωρίζω , όπως και εσείς εμένα και δεν θεωρώ απαραίτητο να γίνει .

    Την ανωνυμία θα έπρεπε να την αποδέχεστε , εφ’ όσον δίνεται ως τρόπος δημοσίευσης. (στο δικό σας blog, μπορείτε να την καταργήσετε).
    Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ όμως, δεν σας δίνει το δικαίωμα να γίνεστε προσβλητική ως προς την προσωπικότητα των σχολιαστών.
    Προσωπικά (δεν με αφορά ο άλλος σχολιαστής) , ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ -δεν έχω εργασία - επί τριάντα ολόκληρα χρόνια και έχω ασχοληθεί με τα «κοινά» (συνδικαλισμό, πολιτική, πολιτισμό …) πολύ πριν εσείς , αντιληφθείτε την «ΕΝΟΙΑ», χωρίς να το διατυμπανίζω .
    Πραγματικά λυπάμαι ,για την ……..πικρία που βγάζετε,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αγαπητός κύριος καρυωτης να ασχολείται με τις πιρουέτες του από παράταξη σε παράταξη και να μην κάνει τον δον Κιχώτη διότι πιο πολύ προς σαντσο παντσο του πάει.
    Η κύρια Ματθαίου έχει δικαίωμα να λέει ότι της καπνίσει αλλά και εμένα είναι δικαίωμα μου να κρίνω τα λεγόμενα της από την στιγμή που τα γράφει δημόσια.
    Η κύρια έχει ένα μπλόγκ και από επισκεψιμοτητα μηδέν, οπότε όταν γράφει σε ένα άλλο μπλόγκ θα την παρακαλούσα να γράφει ότι θέλει, άλλωστε δημοκρατία έχουμε τρομάρα μας ,αλλά αυτό που κάθε φορά μου κάνει εντύπωση, είναι το κόλλημα της να μας διαφημίζει το δικό της μπλόγκ για να το επισκεφτούμε.
    Γιατί τόσο ζόρι ?εφόσον καταθέτει εδώ τις απόψεις της και τις διαβάζουμε, γιατί τόση επιμονή να επισκεφτούμε και τον δικό της ιστότοπο ?παίζει καμιά διαφήμιση για το προς ζείν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ28 Ιουλίου 2011 στις 5:19 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,,ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..(ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΝΟΜΙΖΩ),ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟ,,,ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΦΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ,,(ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ,,)ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΟΡΘΓΡΑΦΙΑΣ,,,,,ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΓΑΝΝΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ,,ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ?....ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,,ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ,,ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ,,ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΣΥ? ΚΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ,,ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ,,,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΤΗΣ..ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Γ ΑΥΤΟ?...ΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ?? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ?,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε, πίσω από τον δικό μου καπνό είναι η φωτιά στα δικά σας τα μπατζάκια.

    Αν επί τριακονταετίας, όπως ισχυρίζεστε ήσασταν τόσο δραστήριος στα κοινά, γιατί αναλώνεστε με ένα τόσο ασήμαντο θέμα, σαν το άτομό μου αντί να ενεργήσετε για κάτι τόσο σημαντικό όπως το πρόβλημα του γυμναστηρίου - στο οποίο αναφέρετε το αρχικό μου σχόλιο; Μήπως για να στρέψετε αλλού την προσοχή;

    Μα...όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

    Και μπορεί εγώ να έχω πρόβλημα με την ορθογραφία μου, μα εσείς έχετε πρόβλημα να αντιληφθείτε το θέμα - ή το προφασίζεστε.



    Υ.Γ.: ...μακάρι ο κόσμος να είχε μερικούς δον Κιχώτες ...εσείς πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνετε ούτε για τον ρόλο του Σάντσο Πάντσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ ανώνυμε αφού επισημαίνεις τα ορθογραφικά λάθη δες και τα δικά σου:

    Στο "ποιό απλές εκφράσεις" γράφεται "πιό".

    Η"ένοια" γράφεται "έννοια".

    Με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.