ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΩΝ(πολιτικοποιημένων)ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΝ
συνέχειαγια(Άμεση)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
ΣΆΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΗ: Λαϊκές Συνελεύσεις,
 Κοινοτήτων-Γειτονιάς,  όλων των Δήμων!

Θέματα: Εκκλησιαστική περιουσία- 
κεφάλαια στο εξωτερικό-φοροεισφοροδιαφυγή!

Δεν σταματάμε!
Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ είναι η αφορμή ΌΧΙ η ΑΙΤΊΑ!
Το Κίνημα των “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ”, δε σταματά!
Εμπλουτίζει τις μορφές λειτουργίας-δράσης και συνεχίζει!
Το κεντρικό αίτημα: (Άμεση) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, συσπειρώνει “ΕΧΘΡΟΥΣ” αλλά κυρίως ΦΙΛΟΥΣ!
Ενεργοποιούμε  τις Καλλικράτειες Λαϊκές Συνελεύσεις, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, για να συνεχίσουμε, σε ποικίλους χρόνους, σε κάθε Κοινότητα-Γειτονιά-Πλατεία!
Όπως πλήθυναν οι Πλατείες, το ίδιο (σταδιακά) και οι Κοινότητες-Γειτονιές!
Όμως, με σαφή αιτήματα!
Οι αοριστίες “υπονομεύουν” το Κίνημα “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” και ενισχύουν το Σύστημα, τις κομματικές-κυβερνητικές (αντιλαϊκές) πρακτικές, τα μνημόνια..!

Προτείνεται: Να συνέλθουν, στους Δήμους, όλης της χώρας,
το ΣΆΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΗ 7 ΑΠΌΓΕΥΜΑ
οι Λαϊκές Συνελεύσεις Κοινοτήτων-Γειτονιάς
και με τρία, κατ' αρχήν, θέματα για συζήτηση:
α. Η κινητή περιουσία όλων των θρησκευτικών δογμάτων κατάσχεται και χρησιμοποιείται για μείωση του χρέους και ενίσχυση των ανέργων και φτωχών.
β. Επιστρέφουν αμέσως όλα τα κεφάλαια που διέφυγαν στο εξωτερικό. Τα νόμιμα αποκτηθέντα φορολογούνται με 20%. Τα παράνομα αποκτηθέντα φορολογούνται 95%.
γ. Όποιος φοροεισφοροδιαφεύγει και όποιος υπάλληλος ή επαγγελματίας πάρει “μίζα” ή φακελάκι ή διαπράξει κάποια παράνομη συναλλαγή, πληρώνει, στο δημόσιο, στο 30πλάσιο την παράνομη πράξη. Επιπλέον, απολύεται και χάνει την επαγγελματική άδεια!
(περισσότερες προτάσεις στο: http://autenergos.blogspot.com/2011/06/blog-post_6842.html)
Άμεσα, ΣΉΜΕΡΑ, στην Ελλάδα μπορούν να λειτουργήσουν οι Καλλικράτειες ΛΑΪΚΈΣ ΣΥΝΕΛΕΎΣΕΙΣ στις Κοινότητες-Γειτονιές.
Είναι θεσμοθετημένες με τον Αυτοδιοικητικό Καλλικράτη αλλά κανένας δήμος δεν τις λειτουργεί. Τις υπονομεύουν! Τις φοβούνται!
Βέβαια, οι νομοθετημένες αρμοδιότητες των Λαϊκών Συνελεύσεων είναι ατροφικές. Όμως, υπάρχουν και δεν μας ενδιαφέρει η “νομιμότητα”των αποφάσεων.
Οι συμμετέχοντες, κατ' αναλογία των Συνελεύσεων των Αγανακτισμένων, μπορούν να αποφασίσουν να συζητήσουν κάθε θέμα που τίθεται και να απαιτήσουν να γίνει δεκτή η απόφασή τους. Παράδειγμα: Να αποφασιστεί η ανάκληση Συμβούλου ή Δημάρχου ή Περιφερειάρχη ή Βουλευτή ενός νομού.
Ναι μεν δε θα μπορεί να “εφαρμοστεί” η (μη θεσμοθετημένη) απόφαση όμως θα προκαλέσει διεργασίες με σημαντικές κοινωνικοπολιτικές επιπτώσεις, θα ισχυροποιείται ο λαϊκός ρόλος και θα εδραιώνεται η πεποίθηση-απαίτηση για (Άμεση)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Η ΓΝΩΣΗ είναι ΔΥΝΑΜΗ!
Και η (Άμεση) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενισχύει (αδιάκοπα) τη ΓΝΩΣΗ!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

14 comments:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ;ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήτανε καλό να στηθούν λαϊκά δικαστήρια για ορισμένες περιπτώσεις όπου τα κανονικά δικαστήρια δεν λειτουργούν.
    Ναι στις εκλογές.
    Αλλά όταν οι πολιτικοί σχηματισμοί δεν τις θέλουν;
    Το ΠΑΣΟΚ έχει λιγότερο από 20%
    Συνολικά το σύστημα κάτω από 50%.
    Άρα γιατί όχι σε λαϊκές συνελεύσεις;
    Φοβάσαι κάτι Δημήτρη;
    Άσχετα αν οι πολλοί ακόμη είναι γατζωμένοι στον καναπέ τους.....
    Σαββάτο κοντογιόρτη έλεγε η γιαγιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έγλειφες το ΠΑΣΟΚ για το διορισμό...πόσο τοις εκατό είχε;
    Μην κάνεις τον επαναστάτη εκ του ασφαλούς γιατί αν σε ήξερε ο κόσμος ...θα σ΄έπαιρνε με τις πέτρες!
    Εσύ και κάποιοι άλλοι όμοιοί σου δεν θα πρεπε να είστε αγνόμωνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Πασοκικοί γκεμπελίσκοι δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα έφταναν να συκοφαντήσουν και να χυδαιολογήσουν. Δυστυχώς έχουν διαπαιδαγωγηθεί με τέτοια πρότυπα ώστε να καταφέρνουν να αρθρώνουν τους κομματικούς στρατούς της πατρωνίας.
    Έτσι τώρα - και γι'αυτό το λόγο - ο ανώνυμος σχολιογράφος δίνει τα διαπιστευτήριά του στον πάτρωνά του Πασοκικό παράγοντα.
    Πάντα έτσι λειτουργούσαν. Είναι μια δυσώδης και βρωμερή ιστορία.
    Με τις πέτρες θα πάρουν το Jeffrey αγαπητέ κουκουλοφόρε.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ: Προσλήφθηκα το '83 στο Παπανικολάου με το πτυχίο φυσικοθεραπευτή, όπως και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι στη Θεσσαλονίκη και εκατοντάδες στην Ελλάδα γιατί πιστέψαμε το ΕΣΥ (που διαβρώθηκε σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια).
    Ούτε με προσέλαβαν (πού; στο τσιφλίκι τους ;) τοπικοί παράγοντες και μετέπειτα ισόβιοι βουλευτές που έτσι φτιάξανε τα γιουσουφάκια τους.
    Πασοκικό καθίκι δεν έγλυψα ποτέ και κανέναν γι' αυτό αν και ήμουν από το 75 στο κόμμα (1η Συνδιάσκεψη, αν σου λέει τίποτα, ποντικέ)ουδέποτε είχα θέση στον κομματικό (πληρωμένο, ξέρεις κομματική νομεκλατούρα, θεσούλες, μισθουλάκια κλπ) στρατό. Ήμουν πάντα εκλεγμένος στα όργανα που συμμετείχα. Και πάντοτε στο στόχαστρο, γιατί ποτέ δεν υπήρξα όργανο κανενός παράγοντα. Ρώτησε, μπορεί να μάθεις.
    Γι' αυτό δεν κολώνω. Και είμαι απέναντι από το σημερινό θίασο σκιών που κυβερνάει (αλλά και από το συνολικό συστημικό πολιτικό σύστημα που στηρίζει) και έχει ξεπουλήσει τη χώρα και εξαθλιώσει τους Έλληνες.

    Με χρωστάνε και δεν χρωστάω κανένα. Με χρωστάνε τα χρόνια (κυριολεκτικά) από τη ζωή μου που ξόδεψα πιστεύοντας έναν παπατζή (έτσι τον έλεγε ο πατέρας μου και δεν τον πίστευα). ΚΑΚΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστο ξέρεις πολύ καλά οτι δεν φοβάμαι κάτι. το απέδειξα προσωπικά τον περασμένο Νοέμβρη όταν και επέλεξα έναν ανεξάρτητο συνδυασμό σε αντίθεση με τις τότε κομματικές υποδείξεις(ασχετα αν επραξα καλά ή οχι, αυτό αφορά εμένα). Είμαι υπέρ των συνελεύσεων τις οποίες και θεωρώ κύταρα της δημοκρατίας.Ο κόσμος που αντιδρά δε ζητά κατάργηση της Δημοκρατίας.Ζητά Δημοκρατία!
    Δημοκρατία σημαίνει αυτονόητος σεβασμός προς τον πολίτη και περισσότερο τον αδύναμο.Δεν θα πώ αν εχει το σύστημα 20% ή 50% απλά θα πώ ότι πάντα ήταν μειοψηφία.Δεν έκρυψα ποτέ και από κανέναν οτι ανήκω στο ΠΑΣΟΚ(δικαίωμα του καθενός ειναι εξάλλου)Πιστεύω πως η Κοινωνική Αριστερά του Κινήματος της οποίας είμαι ενθερμος υποστηρικτής , έπρεπε να λειτουργήσει ως αντίβαρο στη συντηρητική μετατόπιση του ΠΑΣΟΚ γι αυτό και αγωνίζομαι, αλλά δυστυχώς βλέπω ότι δεν είναι εφικτό και καθημερινά διολισθαίνουμε σε ακραίου τυπου νεοφιλελευθερισμό.(μνημόνια-μεσοπρόθεσμα-κατάργηση κοινωνικού κράτους-κτλ).Δεν θέλω να συνεχίσω
    απλα θα σε πω ότι είμαι υπέρ των λαικών συνελεύσεων όπου αυτές μπορεί να γίνουν και να έχουν και αποτέλεσμα.Πιστεύω ότι για θέματα όπως αυτά που αναφέρονται στην ανάρτηση σου είναι εφικτά να συζητηθούν και να παρθούν και αποφάσεις.Είμαι αντίθετος όμως σε κάθε είδους πατρωναρίσματα απο συμμετέχοντες <>....
    σ ευχαριστώ για την φιλοξενία. Δημήτρης Τσιαουσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρη η ανάρτηση και πρόταση είναι του http://autenergos.blogspot.com
    Μάλλον την προτείνει και η πλατεία συντάγματος.
    Θα ήταν καλό να γίνει... με όποιες επιφυλάξεις και ενδεχόμενες καχυποψίες (πατρωνάρισμα κλπ) που μπορεί να υπάρχουν (ο καθένας πλέον είναι αυθύπαρκτη μονάδα μέσα σε όποια συλλογικότητα) αλλά δεν καταλαβαίνω και δεν με αφορούν.
    Αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστο οταν λέω πατρωναρίσματα εννοώ τους "λαικούς δικαστές" που πάντα θα υπάρχουν σε τέτοιες συνελεύσεις.ναι εχεις δικιο ειδα οτι ειναι του http://autenergos.blogspot.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ6 Ιουλίου 2011 στις 10:49 μ.μ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ(1)
    Μετά την δημιουργία από τον ΜΙΚΗ ΘΟΔΩΡΑΚΗ της ΣΠΙΘΑΣ πίστευα ότι πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ θα έπαιρναν αυτή την σπίθα και θα την μετέτρεπαν σε φωτιά .Μια φωτιά αλλαγής -αυτογνωσίας -επιστροφής στις άξιες και στα ιδανικά μας-ξυπνήματος-αναγέννησης του πολίτικου συστήματος με την συμμέτοχη νέων ανθρώπων με ιδανικά και άξιες ικανές να οδηγήσουν την χώρα και το λαό σε νέες δόξες.
    Η εμφάνιση των ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ με χαροποίησε ιδιαιτερα. Συμματειχα σε πολλές πορείες και διαμαρτυρίες.
    Είμαι εναντίον του μνημονίου και κάθε μορφής μνημονίου.
    Είμαι υπέρ της δημιουργίας μιας κυβέρνησης (ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ )ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θέλω να την αποκαλώ .
    Η ΣΠΙΘΑ του ΜΙΚΗ ΘΟΔΩΡΑΚΗ (ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ )εναντιώνεται σε κάθε μορφής φασισμού ΜΑΥΡΟΥ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ,εναντιώνετε στην ΚΑΤΟΧΗ, εναντιωνετε στην ποδηγέτηση του λαού και πιστεύει στην ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Στην ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ από τον ΛΑΟ και επιστρέφονται στον ΛΑΟ. Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ακούν τον ΛΑΟ και εργάζονται για τα συμφέροντα του .
    Στην ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ και οι ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΑΧΘΕΙΑΣ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ),ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΩΝ
    Το πρώτο βήμα για τον λαό έγινε με την παρουσία του στις πλατειές.
    Η παρουσία του στις πλατειές δημιούργησε μια νέα μορφή αγώνων (ειρηνικών -αποφασιστικών και με αυξανομένη δυναμική).ίσως να είχαμε τον ΓΚΑΝΤΙ στο μυαλό μας.
    Για να δυναμώσει όμως αυτή η κίνηση των πολιτών πρέπει να πλαισιωθεί από ένα ιδεολογικό υποβαθρο. Χωρις ιδεολογικό υπόβαθρο όλη αυτή η αντίδραση θα φαντάζει σαν ιστιοφόρο χωρίς πανιά μέσα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.
    έχει ανάγκη ο τόπος για την δημιουργία μιας νέας ιδεολογίας η όποια να δίνει απαντήσεις και λύσεις σε όλα τα προβλήματα του νεοέλληνα. Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ήρθε η ώρα να ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ στην χώρα που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην όποια οι εξουσίες θα πηγάζουν από το λαό και θα επιστρέφονται στον λαο. ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οπού θα κυβερνούν οι πλειοψηφίες και όχι οι μειοψηφίες.
    Ο ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ δεν υποχρέωσε κανένα να τον ακολουθήσει, δεν προσπάθησε να επιβάλλει σε κανέναν τις απόψεις του, δεν προσπάθησε να επιβάλλει κανενός είδους καθοδήγηση.
    Αυτό που κάνεις αγαπητέ φίλε πρώην υποψήφιε δήμαρχε ,δήθεν αγανακτισμένε, Της ΚΕΡΚΥΡΑΣ είναι ότι προσπαθείς να καθοδηγήσεις και να ποδηγετήσεις, ανθρώπους πραγματικά αγανακτισμένους ,ανθρώπους που στις πλατειές τους οδήγησε η αγανάκτηση για την κοροϊδία των πολιτικών που ψήφιζαν όλα αυτά τα χρονιά ,ανθρώπους που ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους ,για το μέλλον της Ελλάδας.
    Σκέψεις ενός υποψήφιου δήμαρχου , ο οποίος δεν κατέβηκε στις εκλογές γιατί μάλλον δεν κατάφερε να πείσει για τις προθέσεις του το λαό της ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,που προσπαθεί να οδηγήσει το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών σε δύσκολους δρόμους σε δρόμους που εναντιώνονται στο άρθρο 120 του συντάγματος .
    Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καθοδήγηση και να καπελώσει ελευθέρους ανθρώπους που ο μόνος λόγος που τους οδήγησε στις πλατειές ήταν ότι για πρώτη φορά στην ζωή τους αισθάνθηκαν ελεύθεροι από κομματικές ταυτότητες και κόμματα, και αποφάσισαν να πάρουν την τύχη τους στα χεριά τους.
    Όπως ελευθέρα αποφάσισαν να κατέβουν στις πλατειές και να βροντοφωνάξουν για το έγκλημα 30 χρονών έτσι ελευθέρα θα αποφασίσουν ποιους θα στηρίξουν ,ποιους θα εμπιστευτούν και ποιους θα ακολουθούσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ6 Ιουλίου 2011 στις 10:49 μ.μ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ(2)
    Ο μοναδικός δρόμος λύτρωσης για τον ελληνικό λαό αυτή την στιγμή είναι οι εκλογές .
    Δεν υπάρχει άλλος δρόμος .Το καθαρτήριο για τον πολίτικο κόσμο είναι οι εκλογές.
    Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν πολίτικο, από το να μη μπορεί να κυκλοφορήσει ελευθέρα στους δρόμους, φοβούμενος ότι θα του επιτεθούν απλοί πολίτες?
    Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν πολίτικο. από το να μην μπορεί να πλησιάσει τον ΛΑΟ που τον ψήφισε?
    Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν πολιτικό από το να λέει ψέματα στον λαό που τον εμπιστεύθηκε?
    Αν ήμουν βουλευτής θα απαιτούσα εκλογές για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.
    Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι δεν είναι όλοι απατεώνες δεν μπορούν να απαξιώνονται και να μην αντιδρούν.
    Αν δεχτούμε ότι όλοι είναι ίδιοι τότε ίδιοι με αυτούς είμαστε και εμείς που τους ψηφίσαμε.
    Ακόμη και τώρα στην τραγική αυτή στιγμή αν ρωτήσεις 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ θα ακούσεις 1000 διαφορετικές απόψεις .
    Τι θα πει να φύγει η κυβέρνηση να φύγουν οι πολιτικοί να φύγουν όλοι?
    Είναι θέση και άποψη αυτή?
    Δεν έχουμε την ικανότητα ακόμη και τώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δεν τους διόρισε κανένας .Εμείς τους επιλέξαμε Δεξιοί, Κεντρώοι ,Αριστεροί. Εμείς θα τους διώξουμε με την ψήφο μας.
    Όπως τους ανεβάσαμε στις καρέκλες τους έτσι θα τους κατεβάσουμε .Θα τους κατεβάσουμε όμως με δημοκρατικές διαδικασίες όπως τους ανεβάσαμε με δημοκρατικές διαδικασίες .
    Αν επιλέξουμε οποιοδήποτε άλλο τρόπο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
    Τα μικρά κόμματα ας μην διεκδικήσουν δάφνες αναμάρτητου γιατί ίσως θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για τους λόγους τους οποίους όλοι οι αγανακτισμένοι δεν συντάσσονται μαζί τους αλλά μένουν αντίθετοι με όλο το πολίτικο σύστημα.
    Έχει ανάγκη ο ΕΛΛΗΝΑΣ αυτή την στιγμή να τιμωρήσει ,διαγράφοντας από το πολίτικο σκηνικό όλους όσους των κοροιδεξαν, ολους όσους εγκλιμάτισαν στην πλάτη του ,όλους όσους εξαφάνισαν το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους .
    Την επομένη ημέρα εδώ θα είμαστε ο καθένας από το δικό του μετερίζι να πίεση τους πολιτικούς που στήριξε να δημιουργήσουν μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    Κόκκορης Δημήτρης
    Μέλος της
    ΣΠΙΘΑ ΠΕΡΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επι της ΟΥΣΙΑΣ: Λες ψέμματα οτι προσλήφθηκες στο Παπανικολαου. Αν ειναι ετσι πως βρεθηκες στο Ιπποκρατειο; Και αλλοι ηταν ενδιαφερόμενοι για στο Κεντρο Υγειας στη Θέρμη αλλα μονο εσυ τα καταφερες. Εξήγησε μας με πια διαδικασια;

    Δεν πιστεψες στο ΕΣΥ αλλα στο ΕΓΩ!!!

    Και σε καθε περίπτωση οπου κι αν προσλήφθηκες μπηκες απο το παραθυρο γιατι το έπαιζες ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Και κατι ακομα. Πως γινεται να εισαι (αν πας) στο Κεντρο Υγειας και ταυτοχρονα να ενημερώνεις το site σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαι ένας από του πολλούς αλήτες ρουφιάνους που μου έτυχαν στη ζωή μου. (δεξιούς, Πασόκους και αριστερούς)
    Αν είσαι σωστός γράψε το ονοματάκι σου για να υποστείς τις συνέπειες της κακόβουλης συκοφαντικής δυσφήμισής μου.
    ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΣΟΥ:
    (όχι για σένα αλλά για τους αναγνώστες του Ακτιβιστή)
    1. Υπάρχει τυπική διαδικασία που ακολουθείται για την μετάταξη υπαλλήλων (πρέπει να ισχύει ακόμη, αν και με τους υποταγμένους έξωθεν και πρόθυμους του ΔΝΤ είναι υπό τον κομματικό έλεγχο πλέον - βέπε υποχρεωτικές μετατάξεις)
    Μπορείς όμως να απευθυνθείς -"δια πλείονες πληροφορίες"- με την ιδιότητα του ρουφιάνου σε Παπανικολάου και Ιπποκράτειο
    (υπάρχουν οι υπηρεσιακοί φάκελλοι).

    2.Για το εκπληκτικής διάστασης χαφιεδιλίκι (Πως γινεται να εισαι (αν πας) στο Κεντρο Υγειας και ταυτοχρονα να ενημερώνεις το site σου;) μπορείς να πληροφορηθείς από τους εργοδότες σου πως είμαι σε συνταξιοδότηση..... ελεεινέ πρασινορουφιάνε.
    Αν και είναι πολύ πιθανό να είσαι και δεξιορουφιάνος (στα ίδια σκ@@@ κολυμπάτε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ7 Ιουλίου 2011 στις 2:30 μ.μ.

    φιλε ΧΡΗΣΤΟ .
    ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ .
    Βλεπεις οτι αρχιζουν να ξυπνουν τα ανακλαστικα του σαπιου συστηματος των τελευταιων 30 χρονων.
    Ετσι εμαθαν καποιοι ετσι κανουν.
    Στην αρχη δεν σου εδεινε κανενας σημασια.Πιθανον καποιο να σε θεωρουσαν γραφικο στην αρχη .
    τωρα επιδη αρχισες να ενοχλεις αρχισαν να κατηγορουν .
    ετσι ομως ειναι φιλε χρηστο.
    στην αρχη μας ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ μετα αρχιζουν να μας ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ στο τελος θα τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να μην γράφονται διάφορα για τον καθένα και κουράζεστε στις αντιπαραθέσεις, σας δίνω την κατάλληλη διευθυνση για να δείτε πως γινονται οι μετατάξεις και οι προσληψεις και τι ειναι ο καθενας.https://www.cia.gov/index.html. εκει μπορει να απευθυνεται ο καθένας και να ρωταει πως προσληφθηκε καποιος και ποτε και γιατι .ολα τα άλλα ειναι για ναχαμε να λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.