Κατάσταση με 48 ονόματα οφειλετών δόθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αναγκαστικής κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων έναντι των ιδιαίτερα υψηλών οφειλών που έχουν.
Το συνολικό ποσό που διεκδικεί η Οικονομική Υπηρεσία είναι 1.891.153,82 ευρώ.
Αυτά αναφέρονται σε οφειλές προς το Δήμο από εισφορές, τέλη αιγιαλού, μισθώματα κλπ.

Δεν συμπεριλαμβάνονται οφειλές προς τις Δημοτικές επιχειρήσεις (πχ ΔΕΥΑΘ κλπ)
Από  πληροφορίες όμως που είχαμε, μετά από επικοινωνία μας με την Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ κ. Κυριακή Καζουλίδη η κατάσταση εκεί  είναι μάλλον καλύτερη. Ήδη με την απειλή του κλεισίματος της βάνας υπάρχει εξόφληση σημαντικού ποσοστού οφειλών. Όσον αφορά τους μεγαλοοφειλέτες βρίσκονται υπό καθεστώς διακανονισμού δόσεων, διαδικασία η οποία, όπως μας διαβεβαίωσε,  υλοποιείται.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Πιστευει κανεις ειλικρινα οτι θα εφαρμοστει αυτο το μετρο;
    Θα μεσολαβήσουν για μια ακόμη φορά οι φιλίες, οι κουμπαριες κτλ...
    Ενδεικτικά αναφέρω το "Κύμα" γνωστο παραλιακό κατάστημα της Επανωμής. Χρωστάει πάνω από 120.000 ευρώ αλλά ο ιδιοκτήτης του είναι "κολλητός" του πρώην δημάρχου κ. Οικονομίδη και του νυν αντιδημάρχου κ. Λαζαρίδη. Αρκει να δείτε την ολοσέλιδη διαφήμιση του καταστήματος στην εφημερίδα "Περαία" του κ. Λαζαρίδη. Τυχαίο; Δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.