Στο σκάνδαλο με τα πλαστά δελτία συνολικά 21 ομάδες έχουν πρόβλημα. Εφτά από την Football League, εννιά από τον πρώτο όμιλο της Football League 2 και πέντε από τον δεύτερο όμιλο της Football League 2.

Παραδόθηκε στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών το πόρισμα και οι φάκελοι για τις πλαστές ενημερότητες ΠΑΕ/ΤΑΠ, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας εκ μέρους, τόσο του .... αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αναστάσιου Κανελλόπουλου, όσο της επιτροπής που είχε συσταθεί με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Η ΕΙΜ θα συνεδριάσει την Τετάρτη 22-6-2011 προκειμένου να εξετάσει τα στοιχεία που έχουν προκύψει και στη συνέχεια να παραπέμψει τις υποθέσεις στα αρμόδια όργανα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ τη  Δευτέρα,  κάποιες ομάδες θα κληθούν σε απολογία για πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες και άλλες ομάδες είτε επειδή έκαναν μεταγραφές χωρίς να καταθέσουν ενημερότητες ή έκαναν μεταγραφές και κατέθεσαν ενημερότητες εκπρόθεσμα. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ για να αποφασίσει.


 
Ποιες ομάδες θα διωχθούν για πλαστά έγγραφα  
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες αθλητικών ιστοτόπων, κατηγορούμενες για πλαστές φορολογικές ή και ασφαλιστικές ενημερότητες είναι τέσσερις ομάδες της Football League και εφτά ομάδες της Football League 2.

Από την Football League, οι κατηγορούμενες ομάδες είναι οι: Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιωνικός και Εθνικός. Η παρουσία της Βέροιας σημαίνει πως αν τιμωρηθεί με 
υποβιβασμό και δεν αλλάξει κάτι στο θέμα της αδειοδότησης, τα play off θα γίνουν με τρεις ομάδες. Δηλαδή τον Λεβαδειακό, τον Πανθρακικό και την Δόξα Δράμας.

Από την Football League 2, οι ομάδες που έχουν πρόβλημα είναι οι: Χερσόνησος, Κόρινθος, Παναιγιάλειος, Ασπρόπυργος, Παναχαϊκή και Αίας Σαλαμίνας.

Οι ομάδες αντιμετωπίζουν την ποινή του υποβιβασμού. Τέλος, υπάρχουν και άλλες ομάδες που είτε έκαναν μεταγραφές χωρίς να καταθέσουν ενημερότητες (Ηλιούπολη) ή έκαναν μεταγραφές και κατέθεσαν εκπρόθεσμα (Επανωμή).

Δεν κινδυνεύει η Αναγέννηση Επανομής

Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής κ. Μιχάλης Μπαλασάς μας δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για την ομάδα. "Η Αναγέννηση Επανομής δεν ενέχεται σχετικά με τις πλαστές ενημερότητες" μας είπε.
«Όλες οι ενημερότητές μας είναι εγκυρότατες. Τα πλαστά δεν είναι κάτι που μας αγγίζουν και μας απασχολούν. Με την φορολογική ενημερότητα δεν υπήρχε η παραμικρή σκιά. Βρεθήκαμε να κατηγορούμαστε γιατί καθυστέρησε από την ΕΠΟ η ασφαλιστική ενημερότητα για ένα δελτίο ( αντί για Γενάρη εκδόθηκε τον Φλεβάρη).

Δεν είναι δική μας ευθύνη που η ΕΠΟ δεν ζήτησε άλλη ασφαλιστική ενημερότητα, από την στιγμή που εξέδωσε κανονικά τα δελτία. Είμαστε καλυμμένοι από κάθε άποψη. Δεν υπάρχει παρατυπία, αφού δεν υπήρξε κάτι πλαστό. Έγινε και η σχετική διασταύρωση με την Εφορία και το ΙΚΑ».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.