Ο φόβος των εκλογών ( με υπόδειξη των ευρωπαίων και αμερικανών νταβατζήδων της κυβέρνησης ΓΑΠ - ΜΠΕΝΝΥ ) οδηγεί στη ντρίμπλα του δημοψηφίσματος για το Σεπτέμβρη, που εξήγγειλε στη Βουλή σήμερα ο Γιωργάκης.Πρέπει να είναι εξαιρετικά αφελείς (και φυσικά τρομοκρατημένοι ) για να πιστεύουν ότι μπορεί ο οργισμένος λαός να υποστείλει τις σημαίες του αγώνα, πειθόμενος από υποχέσεις για παραπλανητικά δημοψηφίσματα.
Λακέδες και απολογητές της πολιτικής διαπλοκής, της διαχρονικής αρπαχτής και του συνεχούς πλιατσικολογήματος της ζωής μας καταλάβετε ότι δεν σας μένει χρόνος και τρόπος για να ξεφύγετε.
Έχετε ημερομηνία λήξης που μάλιστα έχει παρέλθει.
Είστε ληγμένα και αλλοιωμένα προϊόντα.
Ότι ρετούς κι αν επιχειρήσετε να κάνετε δεν θα περάσει.
Μπορεί να ευελπιστείτε πως ο στρατηγός - καλοκαίρι θα απορυθμίσει την ένταση της εξέγερσης και έτσι θα βρείτε την ευκαιρία να μας φορτώσετε με το μνημόνιο 2 που θα μας εξουθενώσει και θα μας μετατρέψει σε δουλοπάροικους στην ίδια μας την πατρίδα.
Γελιέστε!
Ψάξτε χώρα να καταφύγετε. Τόπο να κρυφτείτε. Και τρόπο να μεταμφιεστείτε ώστε να μην αναγνωρίζεστε. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ για την καταστροφή της χώρας.
Τα μπάνια ο λαός θα τα κάνει στα συντριβάνια στις πλατείες.
Και οι δοσίλογοι βουλευτές που θα τολμήσουν να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο καλό θα είναι να προμηθευτούν και να κυκλοφορούν με  .... μπούργκα.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.