Μετά από παρατεταμένη δυστοκία και περίσκεψη και αφού -σκοπίμως - αφηνόταν να διαρρέει ότι δέχεται πιέσεις από διαφόρους εσωπαραταξιακούς κύκλους, ο Δήμαρχος μαθαίνουμε ότι έχει έτοιμες τις επιλογές του για την ανάθεση των Διοικήσεων των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε όλα δείχνουν πως ο κ. Αλεξανδρής αφού συσκέφθηκε και ξανασυσκέφθηκε και ξανασυσκέφθηκε ( με ποιους άραγε ; με τον ίδιο γνωστό κλειστό - περιγεγραμμένο πυρήνα που διοικεί με τοπικιστικά και ομφαλοσκοπικά χαρακτηριστικά και προτεραιότητες το Δήμο) κατέληξε να "εκμυστηρευτεί" (χωρίς να τολμά ακόμα να τα ανακοινώσει)  τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ όπως πάντα ονόματα ΤΟΠΑΡΧΩΝ (φυσικά Περαιωτών).

Για την ΔΕΥΑΘ στη θέση του Προέδρου προσανατολίζεται να βάλει τον Κώστα Τροκάνα (στις πόσες διετίες καίγεται κανείς Δήμαρχε;) και στην θέση της Αντιπροέδρου την Κική Καζουλίδη.

Στην Επιχείρηση που θα εποπτεύει το Αθλητικά Κέντρα και τον Πολιτισμό στο Δήμο αποφάσισε να  δώσει την Προεδρία στην Ζαριφέ και την αντιπροεδρία στον Μπάρμπα.

Για την Κοινωφελή δε προορίζονται οι Βογιατζής Χρήστος και Τσακμάκας Γιάννης.


Κε Δήμαρχε είσαι πολύ προβλέψιμος. Ήδη με τις επιλογές δείχνεις έκδηλα την πρόθεσή σου να ξαναδιεκδικήσεις τη Δημαρχία και στις επόμενες εκλογές φροντίζοντας να δώσεις πάσες στους τοπικούς παράγοντες που νομίζεις ότι θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.