Η θεατρική ομάδα ''Κύκλος'' σας προσκαλεί στην επιθεώρηση των Ευθύμη Κάλφα-Βασίλη Καλφάκη ''Μαμά πεινάω'' σε σκηνοθεσία Βασίλη Καλφάκη στις Δευτέρα 27 και Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 20:30 μ.μ στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μηχανιώνας (1o Γυμνάσιο).


Λίγα λόγια από τους συγγραφείς:

 Ο Μπρεχτ έγραψε το "Μάνα Κουράγιο" εμείς γράψαμε το "Μαμά Πεινάω" . Στραφήκαμε στη μάνα .. στη μάνα Ελλάδα..στη μάνα αξία, σ' αυτήν που είναι θέλοντας και μη εκεί..και στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτός ο παραλληλισμός της μάνας με την Ελλάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ονομασία της παράστασης γιατί ίσως είμαστε από τους μοναδικούς λαούς όπου έννοιες μάνα και σπλάχνο ,Ελλάδα και Έλληνας
 πορεύονται μαζί μέχρι το τέλος.

 Η δεύτερη βουτιά μας στα βαθιά νερά της σάτιρας είναι ένας ακόμη διάλογος με τον Έλληνα, ο οποίος αυτή τη φορά μας σιγοψιθύρισε στο αυτί πως πεινάει. Μια πείνα που δεν προέρχεται μόνο από έλλειψη φαγητού αλλά και προτύπων...Έλλειψη Πολιτικών, πνευματικών ανθρώπων ,αγάπης, επικοινωνίας και προπάντων .. έλλειψη Ανθρώπου.


Πέρα από τις Μαρία και Ιωάννα αφιερώνουμε την παράσταση σε όλες τις μάνες.

Ευθύμης Κάλφας-Βασίλης Καλφάκης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.