Είχε δίκιο ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής όταν πριν μερικές μέρες μας διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχουν παρανομίες και πλαστά στην ομάδα. Μάλιστα είχε αποδεχθεί την περίπτωση κάποιας παρατυπίας σε σχέση με την καθυστερημένη ασφαλιστική ενημερότητα από την ΕΠΟ για δελτία αθλητών.
Τελικά δύο ήταν αυτές οι περιπτώσεις και η προχθεσινή συνεδρίαση της ΕΙΜ της ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία των Σαραγιάννου και του  Γκέσιου.
Μικρό το κακό και τέλος καλό όλα καλά. Αλλά το θέμα πλέον για τους οπαδούς (αλλά και για τους παίκτες) είναι τι πρόκειται να κάνει η Διοίκηση για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.
Ανέβηκε κατηγορία η ομάδα και πρέπει να ρυθμιστούν ζητήματα διοικητικά, οργανωτικά, οικονομικές υποχρεώσεις προς τους παίκτες (καταβολή οφειλομένων από τον Απρίλιο), κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο κλπ.
Υπάρχει η αίσθηση στους γνωρίζοντες πως παρουσιάστηκε μια δυστοκία στη διευθέτηση των ζητημάτων που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Μάλιστα κουβεντιάζεται ότι υπάρχει μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα από πλευράς της Διοίκησης.
Αναμένουμε με πραγματικό ενδιαφέρον την επίλυση των προβλημάτων αισιοδοξώντας ότι η Αναγέννηση θα μπορέσει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν.
Το σχετικό εδάφιο από την απόφαση της Επιτροπής της ΕΠΟ:
Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ κατά την συνεδρίαση της στις 22/6/2011 με την υπ΄ αριθμόν 682/2011 απόφαση της :
1.Ανακαλεί ( απλή ανάκληση ) τα δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ποδοσφαιριστών της ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ που εκδόθηκαν την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011.
Τα ανακαλούμενα δελτία είναι τα ακόλουθα :
Α.Α
ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ
1.
ΣΑΡΑΓΙΑΝΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1183301
2.
ΓΚΕΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1181864



Η επιτροπή ιδιότητας μετεγγραφών της ΕΠΟ έκρινε πως ακόμα τέσσερις ομάδες προχώρησαν σε έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών με πλαστές ενημερότητες.
Πρόκειται για την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Αίαντα Σαλαμίνας, τον Ασπρόπυργο και τον Παναιγιάλειο, που πλέον κινδυνεύουν με απόλυση, ενώ επιβλήθηκε 50 χιλ. ευρώ πρόστιμο.
Επίσης, Αναγέννηση Επανωμής, Δόξα Δράμας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Ηλιούπολη, Καλλονή, Πιερικό, Πανηλειακός, Πόντιοι Κατερίνης και ΠΑΟ Ρουφ κρίθηκε πως είτε δεν κατέθεσαν ενημερότητα, είτε το έπραξαν εκπρόθεσμα και απλώς ανακαλούνται τα δελτία.
Η επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε πως ορθώς εκδόθηκαν δελτία για την ΠΑΕ Φωκικός. Οι περιπτώσεις Βέροιας και Παναχαϊκής θα ελεγχθούν την Πέμπτη.
Σύμφωνα με αυτές τις εξελίξεις, αν τελικά η Αναγέννηση Καρδίτσας υποβιβαστεί θα αλλάξουν για μία ακόμη φορά όλα τα δεδομένα για τα μπαράζ παραμονής στη Β' Εθνική.
Κι αυτό γιατί μετά την σημερινή απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Β' και Γ' Εθνικής και τον υποβιβασμό του Εθνικού και του Ιωνικού, στα πλέι άουτ ήταν να πάρουν μέρος η Καρδίτσα, η Καλλιθέα, ο Θρασύβουλος και η Ηλιούπολη.
Πλέον, τη θέση της Καρδίτσας αναμένεται να πάρει ο Αγροτικός Αστέρας!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.