Το καθεστώς βρίσκεται πλέον στη γωνία. Αισθάνεται την οργή των πολιτών, και αναγνωρίζοντας φυσικά τις ανομίες που έχει διαπράξει, αναμένει τις άσχημες για την επιβίωσή του εξελίξεις που δρομολογήθηκαν.  Δυστυχώς όμως συνεχίζει την από χρόνια υποτελή στα οικονομικά συμφέροντα (ντόπια και ξένα) πορεία του που οδηγεί τη χώρα στον όλεθρο, το κράτος σε χρεοκοπία και τους πολίτες στην εξαθλίωση.
Το κίνημα των αγανακτισμένων που ξεκίνησε
 με τις δυναμικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη ξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνει με συνελεύσεις τις θέσεις και προτάσεις του, καθορίζει τη δράση του ζητώντας αμεσοδημοκρατία, κατάργηση της κομματοκρατίας και διαμηνύοντας την ανάγκη Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους και την  άρνηση πληρωμής του.
Από χθες και οι κάτοικοι   Θερμαϊκού ξεκίνησαν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην κεντρική Πλατεία της Περαίας, στην Παραλία. Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα ομάδας πρωτοβουλίας και βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ κάνοντας γνωστή την ύπαρξη ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ του Θερμαϊκού. Ανάρτησαν πανώ και κουβέντιασαν για όλα αυτά που μας έφεραν σ' αυτή την κατάσταση, τραγούδησαν με κιθάρες και υποσχέθηκαν να είναι στην Πλατεία κάθε βράδυ στις 8.
Καλούν όλους τους κατοίκους που βρίσκονται σε απόγνωση και εμφορούνται από παρόμοιους προβληματισμούς και επιθυμούν να απομακρυνθεί από τη χώρα μας το σαθρό και φαύλο πολιτικό προσωπικό να αρθρώσουν την προσπάθεια και να βρεθούν μαζί τους στην πλατεία της Περαίας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

7 comments:

  1. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ8 Ιουνίου 2011 στις 10:16 μ.μ.

    Υπαρχει αραγε κανενας προβληματισμος? γιατι τοσα λιγα ατομα?,,ολοι πηγαμε στον λευκο πυργο...ποια ατομα πηραν την αποφαση αυτη?και αφου δεν ειχαν την δυναμη να πεισουν τους πολιτες,,γιατι τους καλεσαν?...λεω συνεχεια οτι τα προσωπα στον τοπο μας ειναι γνωριμα.και μια τετοια πρωτοβουλια ηθελε οργανωση και γνωση της περιοχης....στον λευκο πυργο ηταν πανω απο 300 ατομα απο τον δημο μας....γιατι..μερικοι δεν καταλαβαινουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιες πρωτοβουλίες δεν γίνονται για να προβληθούν άτομα.
    Άρα νομίζουμε πως δεν χρειάζονται συστάσεις και ονόματα.
    Ούτε πολύ περισσότερο χρειάζεται να πείσει κανείς κανένα για να αισθανθεί οργισμένος με την πολιτική προδοσία που βιώνουμε ως Έλληνες.
    Όποιος αισθάνεται πως θέλει να συμμετάσχει, το κάνει και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να παρακινηθεί από κανένα "δήθεν" οργανωτή.
    Αν εσείς κ. Καριώτη διοχετεύετε την αγανάκτησή σας με την παρουσία σας στις συγκεντρώσεις του Λευκού Πύργου καλά κάνετε, έχετε άλλωστε την κρίση σας.
    Θα θέλαμε να εξηγήσετε ποιους εννοείτε ότι δεν καταλαβαίνουν;
    Όσον αφορά την "ρήση" σας "λεω συνεχεια οτι τα προσωπα στον τοπο μας ειναι γνωριμα" τι ακριβώς υπονοείτε;
    Μήπως ότι θα πρέπει με πρωτοβουλίες πολιτών να ασχοληθεί κάποιος επώνυμος τοπάρχις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ10 Ιουνίου 2011 στις 2:08 π.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ,,ΟΙ ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ..ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ?,,ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ,ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,,ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ?? ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΝΩ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΩ,,,ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ10 Ιουνίου 2011 στις 3:09 μ.μ.

    Εκείνο που δεν καταλαβαίνω ,από τα γραφόμενα σας κ Καριώτη -επειδή παρακολουθώ τα γραφόμενα όλων στον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ,ποιο είναι το πολιτικό σας στίγμα.
    Υποτίθεται ότι ήσασταν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές .
    Δεν έχω δει ,περά από κάποιες υποτιθέμενες κριτικές ,κάποια πολιτική σας παρέμβαση είτε στα σοβαρά προβλήματα του νέου δήμου Θερμαϊκού είτε στα τραγικά προβλήματα της χώρας.
    Με έκπληξη διαβάζω την τελευταία σας παρέμβαση και τον δόλιο ,κατ εμέ σχολιασμό σας για τα μέλη της σπίθας του Θερμαϊκού.
    Υπάρχει κάπου στην υδρόγειο κάποια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ -ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΑΩΝ η όποια να ξεκίνησε με 1.000.000 κόσμο?
    Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται ,ειρηνικά, στις πλατειές πριν σηκωθούν από τους καναπέδες τους ρώτησαν να μάθουν πόσος κόσμος θα κατέβει?
    Πιστεύετε ότι ο μοναδικός γνώμονας μιας συγκέντρωσης είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων ?
    Πιστεύετε ότι τα μέλη της σπίθας Θερμαϊκού επιζητούν την αυτοπροβολή τους?
    Έχετε δει πουθενά ομαδική αφύπνιση συνειδήσεων?
    Ο Κώστας χατζής σε ένα τραγούδι του λέει(,,,,,,αν δεν υπήρχαν οι μικροί δεν θα υπήρχαν και οι μεγάλοι.......).
    Αν πιστεύετε ότι έχει μεγαλύτερη αξία η συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο καλά κάνετε και πηγαίνετε.
    Με τα λεγόμενά σας και την κριτική που κάνετε για τους ανώνυμους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού είναι σαν να μας λέτε ότι αν στον λευκό πύργο αντί για χιλιάδες ήταν εκατοντάδες δεν θα πηγαίνατε.
    Συνεχίζοντας ο χατζής στο τραγούδι του λέει(.....αν δεν υπήρχαμε εμείς πως θα ξεχώριζαν οι άλλοι......).
    Οι μεγάλες αλλαγές κ.Καριώτη ξεκίνησαν από τους λίγους και ακλούθησαν οι πολλοί.
    Η ΣΠΙΘΑ ΠΕΡΑΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.
    Δεν υποχρέωσε κανένα να σηκωθεί από τον καναπέ του .Η διαμαρτυρια ετουτη την στιγμή έχει την ιδία αξία σε όποιο μέρος και αν γίνετε.
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ Θα έρθει όμως η στιγμή που θα γίνουν ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ και εσείς κ Καριώτη θα απουσιάζετε πάλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ11 Ιουνίου 2011 στις 1:10 π.μ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟΣΙΟΛΟΓΙΟ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ?ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ...ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ,,ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ,ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ.,ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ,,.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΦΙΛΟ..ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΚΑΛΕΣΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,,,ΣΠΙΘΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ...ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΟΚΤΕΣ..ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΙΔΕΣ ΚΑΣΙΜΑΤΙΔΕΣ,ΖΟΥΡΑΡΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ....ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ..ΟΜΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ..ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ...ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,,ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ,,,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.(Ειναι δυσκολο να ονομασω)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ,,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ....ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ..ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ11 Ιουνίου 2011 στις 1:29 μ.μ.

    κ.ΚΑΡΙΩΤΗ δεν κατάλαβα το σχόλιο σας σχετικά με την υποψηφιότητα μου (για δεύτερη φορά )με τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ αλλά και την παρ ολίγων υποψηφιότητα μου με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ?
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ?
    Απάντησα στο σχόλιο σας γιατί πιστεύω ότι ο σχολιασμός σας για τον κόσμο που συμμετείχε και τους διοργανωτές κατά τα λεγόμενα σας(για μένα δεν υπάρχουν διοργανωτές ) είχε δόλο ο οποίος προέρχεται από την διαμάχη που υπάρχει με κάποιους ανθρώπους με τους οποίους δεν συμφωνείτε.
    Είναι σαν να τους λέτε ότι δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών .Δεν είναι όλοι λάθος .Πρέπει και στους πολιτικούς μας αλλά και στους προσωπικούς μας αντίπαλους να αναγνωρίζουμε το καλό και να κατακρίνουμε το κακό.
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.
    Ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι η σπίθα δεν είναι πολίτικος σχηματισμός .Δεν υπάρχουν αρχηγοί δεν υπάρχουν καθοδηγητές δεν υπάρχουν διοργανωτές .Το να υπάρξει ένα κάλεσμα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει, κατά τα πρότυπα τα κομματικά, και κινητοποίηση.
    Όποιος θέλει συμμετέχει .Δεν υπάρχουν επώνυμοι αλλά ανώνυμοι
    Κανένας από τα μελή της ΣΠΙΘΑΣ περαιας δεν προσπαθεί να καταξιωθεί μέσα από αυτή την κίνηση ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Οι κινήσεις ανεξάρτητων πολιτών είναι συμβολικές .Κανένας δεν καθοδήγει κανένα .Μόνο το ένστικτο μας καθοδήγει.
    Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής όλων τωνΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ κινήσεων (βαλτέ τους ότι όνομα θέλετε )ήταν να δημιουργηθεί αντιπολίτευση μέσα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ(ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ )ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ11 Ιουνίου 2011 στις 7:04 μ.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,,,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ,,ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΠΩΝ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,(ρωτα,,μαθε.)αυτον τον τοπο τον κατοικω 53 χρονια..και οιγονεις μου αλλα τοσα...ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ..(υπαρχει αποψη,,)ξερουμε τους φασιστες,,και τους οψιμους αριστερους,,ξερουμε και ζησαμε την δεξια.Απο παιδια 4 χρονων μας συνοδεαν οι γονεις μας στον Μαραθωνα..ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ..ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Τ ΑΝΑΠΟΔΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ,,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΥΠΩΣΟΥΝ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.(ΟΧΙ ΕΣΥ).Α ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ..ΜΙΑ ΞΕΡΩ.(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ,,)ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.