Όλα δείχνουν ότι θα ξανασυζητηθεί (μια διαδικασία ουσιαστικά που δεν έγινε λόγω της γνωστής αποχώρησης της Νέας Πορείας) ο ισολογισμός του Δήμου Θερμαϊκού.
Από πληροφορίες που συγκεντρώσαμε μπορούμε να γνωστοποιήσουμε ότι κατατίθεται σήμερα και νέα προσφυγή του κ. Μαυρομάτη στην Περιφέρεια Κεντρικής Διοίκησης με την οποία ζητά την ακύρωση της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Το αιτιολογικό για την ακυρότητα βρίσκεται σε υπουργική διάταξη του κ. Ραγκούση σύμφωνα με την οποία η συνεδρίαση κατά την οποία συζητιέται και ψηφίζεται ο ισολογισμός θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία να έχει μοναδικό θέμα την έγκρισή του.
Βλέπουμε να συνεχίζεται το ιδιότυπο παιχνίδι των προσφυγών και των ενστάσεων από πλευράς αντιπολίτευσης που δημιουργεί πολλά προβλήματα στη λειτουργία της Διοίκησης.
Αλλά θα πρέπει γι' αυτήν την εξέλιξη να ψέξουμε κυρίως την πλειοψηφία λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας της και ειδικά το Προεδρείο του ΔΣ το οποίο εκ των πραγμάτων αποδεικνύει (σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η προσφυγή)  την απειρία  και συνακόλουθα την ανεπάρκειά του.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.