Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητοί αναγνώστες
Θάχετε ακούσει φαντάζομαι τα ρητά , γνωμικά , παροιμίες , όπως θέλετε πείτε τα 
α) Στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνουν όλοι να κουρεύουν  β) Σε ξένη πλάτη εύκολα δίνεις βουρδουλιές.
Ε λοιπόν , για τη Δημοτική αρχή του Δήμου Θερμαϊκού το κεφάλι του κασίδη και η πλάτη για βουρδουλιές είναι το Μεσημέρι .
Του πήραν το αγροτικό μηχάνημα (4Χ4) που είχε για εργασίες , τον υδραυλικό και το γκρέϊντερ με το έτσι θέλω , ξέχασαν να δώσουν επιχορήγηση στον πολιτιστικό του σύλλογο , ξέχασαν να το εντάξουν στην υφιστάμενη κατάσταση του Επιχειρησιακού προγράμματος και τώρα του παίρνουν και 20.000 ευρώ από το τεχνικό του πρόγραμμα για εργασίες πλύσης κάδων απορριμμάτων . Αφού πρώτα το χόρτασαν από έργα και περίσσεψαν χρήματα είπαν να τα μεταφέρουν σε άλλους κωδικούς .
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε , στους παρευρισκομένους στο Δημοτικό Συμβούλιο , η στάση της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεσημερίου , η οποία δεν ζήτησε καν το λόγο να τοποθετηθεί επί των θεμάτων , αν και μπορούσε , αφού τα θέματα αφορούσαν την Κοινότητα της . Φαίνεται πως δεν αντελήφθη τι γίνεται .
Και όλα αυτά όταν , νωρίτερα , γίναμε αυτόπτες μάρτυρες της δυναμικής παρέμβασης και τοποθέτησης του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Τριάδος . Ο εν λόγω πρόεδρος με δυναμισμό επέβαλε να εισακουσθούν τα προβλήματα της Κοινότητας του , παρά το ότι δεν συζητείτο θέμα της Κοινότητας του , απαιτώντας (με το δίκιο του) να δοθούν λύσεις .
Βέβαια τα προσχήματα έσωσε ο κ. Οικονομίδης ο οποίος παρενέβη (για πρώτη φορά) και υπενθύμισε στη Δημοτική αρχή πως στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα δεν αναφέρεται το Μεσημέρι , δεν συμπεριλαμβάνεται ο πνεύμονας πρασίνου το ρέμα του , ούτε και η πολεοδόμηση της Δημοτικής Ενότητας Επανομής .
Όσο για τη μεταφορά των 20.000 ευρώ από το έργο ΄΄ Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Ηρώου (εκκλησία) Δ.Δ Μεσημερίου ΄΄ είπε επί λέξει ο κ. Οικονομίδης : Και να ήθελα να το ψηφίσω , πώς να το ψηφίσω όταν γράφετε πως δεν υπάρχει μελέτη , αφού ξέρετε πολύ καλά πως υπάρχει μελέτη (έχει απόλυτο δίκαιο) . Περιγράφοντας δε την τραγική και απαράδεκτη κατάσταση του αύλειου χώρου της εκκλησίας – την οποία αυτός δημιούργησε – κατέληξε : Από το Μεσημέρι βρήκατε να τα πάρετε ;
Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί βρήκαν το κεφάλι του κασίδη και την πλάτη για τις βουρδουλιές ; Βρέθηκε ο αδύναμος κρίκος . Η μοναδική φωνή , η μοναδική εκπροσώπηση του Μεσημερίου δεν αντιδρά . Τι να πει κανείς . Το μόνο που θα πω, είναι πως , θέλω ν’ αγιάσω μα δε μ’ αφήνουν .     
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.