Η αντίδραση προς το πολιτικό σύστημα γενικεύεται. Η απαξίωση του πολιτικού προσωπικού (ανεξαρτήτως κόμματος, χρώματος ) είναι δεδομένη. Οι πλατείες γεμίζουν κι η οργή ξεχειλίζει χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει την έκβαση των εξελίξεων.

Αυτό όμως που κρίνουμε σκόπιμο να γνωστοποιήσουμε και να επικροτήσουμε είναι η δημοσιοποίηση της αντίδρασης των πολιτών, όχι μόνο με τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις και τις ίσως ανέξοδες καφενειακού τύπου συζητήσεις, με την ανάρτηση πανώ στα ίδια τους τα μαγαζιά και στα μπαλκόνια των σπιτιών τους.
Ήδη συναντήσαμε δυο -τρεις περιπτώσεις συμπολιτών μας που προσπαθούν μ' αυτό τον τρόπο να παρακινήσουν τους πελάτες, φίλους και γνωστούς να "ξυπνήσουν" και να μπουν στον αγώνα για το διώξιμο του φαύλου προσωπικού και την κάθαρση της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Νομίζουμε ότι είναι ένας τρόπος ώστε να γίνει ακόμη πιο έντονη η πίεση προς το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα.


Ακτιβιστής



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.